06 november 2021

gefeliciflapstaart

 Hallo bloggers,

Een poosje geleden heb ik een slimline kaart gemaakt naar een live van Jolanda op Bella Lulu fb. We gebruikten voor de kaart rondjes in diverse maten en kleuren. Mijn kaart 'Gi-taartje eten' is erg leuk geworden vind ik. Vandaag wilde ik geen kaart maken met rondjes, maar met allemaal vierkantjes. Dus heb ik allemaal vierkantjes uit wit cardstock gestanst met de mallen Basic distressed square.

Eerst heb ik gekeken welke plaatjes van Bella Lulu ik wilde gebruiken en daarna heb ik de vierkantjes gekleurd met Izink dye inkt in de kleuren van de plaatjes. De plaatjes heb ik verhoogd met foamtape opgeplakt. Op het knipvel van BLL staan ook heel leuke teksten.

Ook op de binnenkant heb ik diverse vierkantjes geplakt. Na het opplakken van de vierkantjes heb ik eerst rode, blauwe en groene inkt verdund met water. Daarna heb ik spetters op de voor- en binnenkant gespetterd. Dit geeft een heel leuk effect op de kaart. Als laatste plakte ik een paar leuke Bella Lulu plaatjes en natuurlijk een verjaardagswens op.

Op 1 november is de kleinzoon van mijn zusje en haar man geboren, daarom heb ik gelijk een felicitatie verwerkt in de verjaardagstekst. Als grapje heb ik een paar flesjes, een drinkbeker en een slabbetje verwerkt op de kaart.

Groetjes Antje

Gebruikte materialen:

 • Marianne Design: CR1375 Basic distressed square, CR1453 Cijfers, CR1456 Punch die Baby items, CR1537 Slimline mal
 • Bella Lulu: Feestje - 3000/0089
 • Izink: diverse kleuren inkt

7 opmerkingen:

 1. oooh wat gaaf met al de leuke vrolijk gekleurde vierkantjes en de feest vierende kaboutertjes erop, leuk idee
  groetjes ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat super leuk gedaan. Een heel fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oooh wat ziet dit er weer leuk uit.
  Een mooie vrolijke kaart.
  Groetjes,
  Carla

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een hele leuke kleurrijke felicitatie-kaart Antje. Mooi zoals je de achtergrond gemaakt hebt met die gekleurde vierkantjes en spetters.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Schitterend Antje , lekker fleurig :-)
  Fijne avondgroetjes Epie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Superleuke slimlinekaart . Zo vrolijk met die kleurrijke vierkantjes, Groetjes, Gina

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een GAAF kaartje is dit Antje en wat SLIM om babyartikelen te verwerken op je slimline-kaartje.
  Liefs Wilma ☺☺☺

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je hier een reactie achterlaat! Alle reacties lees ik met veel plezier. Ook tips en trucs zijn van harte welkom.