01 november 2021

Hello - Challenge #50 Zwart/wit en één kleur

 Hallo bloggers,

Vandaag start november Challenge #50 bij het 4-Season Swap Challenge Blog. Samen met Ingrid en Karien mag ik gastdesigner zijn. Het thema van deze Challenge is: Zwart/wit en 1 kleur.

Ik heb gekozen voor zwart/wit en goud. Mijn kaart heb ik gemaakt uit slechts één blok designpapier en aangevuld met mallen van Marianne Design. Eerst heb ik uit dp en wit cardstock het model gestanst. Daarna heb ik het dp van groot naar klein op een dubbel gevouwen witte kaart geplakt. Vervolgens heb ik de ronde bovenkant en de hoekjes uit de onderkant van de witte kaart geknipt. 

'november' op de tab verwijst naar de maand van de challenge

Uit het designpapier heb ik alle dieren geknipt en op wit cardstock gemat. De uitgestanste bladeren en de bladrand heb ik twee keer uitgestanst; 1 keer op wit cardstock en 1 keer op zwart cardstock. De witte bladerrand heb ik op de zwarte geplakt, zo krijg je een mooi schaduwrandje langs de bladeren. De bovenste kleinere bladeren heb ik uit dp gestanst en alles met 3-D kit opgeplakt.

Langs de onderrand heb ik een smal randje met gouden biezen geplakt.

Voor de binnenkant heb ik de bladerrand 2 keer uit dp gestanst en op maat op de beide pagina's geplakt. Ook heb ik de giraffen, neushoorn en luipaarden uitgeknipt, op wit cardstock geplakt en weer uitgeknipt. Ook hier heb ik onder de bladerenrand een smal randje met gouden biezen geplakt. Door de twee buitenste mallen met tape aan elkaar te plakken en uit te stansen kreeg ik de smalle zwarte randen.

 
Een uitvergroting van de twee giraffen en het luipaard.
 

Voor mijn kaart heb ik het designpapier en de dierfiguren gebruikt uit het Journaling Designpad van Craft sensations. Als je het papier leuk vindt kun je het misschien nog kopen bij de Action

Dit is het designblok dat ik gebruikte voor mijn kaart.
Dit is mijn bijdrage aan Challenge #50. Zin om aan de slag te gaan met jouw creatie? Dan mag je jouw kaart linken op het 4-SCB 
 
Succes en ik ben heel benieuwd naar jullie creaties.
Groetjes Antje 
Gebruikte materialen:
 • Craft sensations: Journaling Designpad
 • Marianne Design: LR0722 Gate Folding Jungle, LR0667 Tropical leaves
 • Action: Groot tropisch blad, deco time mal
Deze kaart doe mee bij Knutsels en kadootjes 'Big Five'

9 opmerkingen:

 1. Wauw...wat een pracht van een kaart heb je gemaakt, Antje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit vind ik prachtig Antje.
  Zo stoer met al die jungle dieren.
  Echt superknap gemaakt.
  Groetjes,
  Carla

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat heb je heel mooi gemaakt, toch al een moeilijke opdracht vind ik in zwart/wit en dan nog zoveel bij elkaar gezocht! Mooi gedaan! Groetjes Marijke.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige kaart voor deze uitdaging. Je hebt heel erg mooie materialen gebruikt. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat een kunstwerkje weer Antje en wat knip jij netjes. Heel mooi zo in zwart-wit met dat vleugje goud. Je zou hem kunnen linken bij de challenge van Knutsels en Kadootjes omdat er een luipaard en neushoorn bij staan. Ik vind hem top.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow wat een mooie kaart heb je gemaakt
  Groetjes Karien

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige kaart, dankjewel dat je gastdesigner wil zijn op het 4 Season blog!
  En bedankt voor je deelname bij Knutsels en Kadootjes...
  grtz Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie kaart met de prachtige dieren, mooi dat zwart/wit. Bedankt dat je mee doet met onze Big Five challenge, bij K&K. Groetjes Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een prachtige kaart Antje. Er is zoveel op te zien. Mooi, zo in het zwart en wit.
  Dank je wel voor je deelname bij K&K.
  Lieve groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je hier een reactie achterlaat! Alle reacties lees ik met veel plezier. Ook tips en trucs zijn van harte welkom.