15 november 2021

Ballerina's - reminder Challenge #50 4-SCB

 Hallo bloggers,

Vandaag laat ik mijn reminder als GD'er zien voor Challenge #50 zwart/wit en één kleur van het 4-Season Challenge Blog.

Voor deze kaart koos ik naast zwart/wit de kleur roze. De kleur roze had ik snel gekozen, maar dan? Eerst ben ik maar door mijn mallen gaan bladeren... en ja hoor... daar kwamen de ballerina's tevoorschijn. Roze past perfect bij de ballerina's. De mallen zijn al heel oud, maar nog steeds zo leuk om te verwerken. Ik maakte er deze balletschool mee.

Oefenen, oefenen en nog eens oefenen....

Voor de balletschool gebruikte ik de Box card mal van Marianne Design. De basis is zwart cardstock. Op de achtergrond zie je een witte spiegel met het spiegelbeeld van een meisje. Aan de balk hangen kledinghangers en aan één hangt een balletpakje met een tutu. De tutu en de gordijnen stanste ik uit roze vellum. Ik plakte roze glitterfolie op wit cardstock en stanste hier balletpakjes en een paar balletschoentjes uit en natuurlijk ook nog wat strikjes.
 
  
Op de zwarte paspop hangt een balletpakje klaar om te passen. Ook hangen er al een aantal balletschoentjes klaar voor gebruik. Links zie je glitter-spitzen en rechts lichtroze spitzen.
 
 
Op de linker en rechter zijkant van de kaart heb ik een meisjeshoofd geplakt. Het rechter meisjeshoofd reflecteert in de spiegel. 

    


 Hebben jullie al genoeg inspiratie opgedaan? Kijk ook nog even op het blog van 4-SCB, want daar staan nog veel meer mooie voorbeeldkaarten op. Wil je ook met de challenge meedoen? Dat kan nog tot en met vrijdag 3 december.

Succes en ik kijk uit naar al jullie mooie creaties,

Antje

Gebruikte materialen:

  • Marianne Design: CR1374 Box Card, LR0165 en LR0166 Ballerina's, LR0292 Paspop, LR0321 Spiegel, LR0349 en LR0350 Meisjes hoofdjes, LR0466 Balletschoentjes, LR0467 Balletpak, LR0502 Gordijnen, PK9119 designpapier Baroque

10 opmerkingen:

Diny zei

Wat een schitterende reminder kaart heb je gemaakt Antje.
Zo leuk om alle details goed te kunnen bekijken....het is een prachtig geheel!
Groetjes Diny

Elle-Jeanne zei

Prachtige reminder Antje.
Leuk zo een baletkaart.
Mooi e diepte in je kaart.
Groetjes Elle-jeanne

Caroline Cards zei

Prachtige kaart!
groetjes, Caroline

Trijntje zei

Je hebt er weer heel wat moois van gemaakt. leuk met de roze kleur bij zwart-wit. Mmooi de glitter effecten. Supermooi gemaakt. Groeten Trijntje

Caroline zei

Wow, wat een kunstwerk! Alsof je naar een voorstelling aan het kijken bent. Wat een mooie combinatie van kleuren zo!
Groetjes Caroline

Daphne zei

Wat ontzettend leuk en mooi vind ik dit!!!!
Juist ook omdat je het in zwart wit en roze maakte, prachtig.
Dat glitter post er mooi bij.

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wauww, ik zit met mijn neus tegen het scherm om je balletstudio goed te kunnen bewonderen Antje. Mooi dat zwart wit roze en door het gebruik van verschillende papiersoorten is er toch veel variatie te zien. Ik ben er weg van.
Lieve groetjes Miranda

GerJanne zei

Oh wat supermooi heb je dit gemaakt! Heel gaaf gedaan! Je blijft kijken en ontdekken.

Jose zei

Heel leuk

Scraptastisch zei

Hallo Antje,
LEUK dat je op blogbezoek bent geweest en nu ben ik hier en jouw gast kaart ziet er ook waanzinnig uit! Mijn kleindochter zit sinds kort ook op ballet en wat een gave ballet school is dit tot in de puntjes verzorgd en ontdek steeds weer iets nieuws! Super mooi gedaan Antje!
groetjes Gerie