17 november 2021

Week 46 - Kerstdorp bouwen -

Sneak van mijn dorp
 

 Hallo bloggers,

Deze week staat er geen kerstkaart voor 52-WTC op mijn blog. Ik ben al twee weken druk met het opzetten van mijn kerstdorp. Elk jaar bouw ik een kerstdorp met huisjes en poppetjes van Lemax. Het is een uit de hand gelopen hobby...... maar mijn echtgenoot en ik vinden het elk jaar weer super leuk.

Volgende week ben ik weer present en kom ik jullie blogs weer bezoeken.

Na 10 december zet ik een paar foto's van het kerstdorp op mijn blog.

Fijne dag en tot volgende week.

Groetjes Antje


 


2 opmerkingen:

  1. Dat wordt vast heel gezellig bij jullie Antje....succes met het opbouwen van het kerstdorp!
    Groetjes Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben benieuwd naar je kerstdorp!
    Groetjes Trudy

    BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je hier een reactie achterlaat! Alle reacties lees ik met veel plezier. Ook tips en trucs zijn van harte welkom.