17 september 2021

Gi-Taartje eten?

 Hallo bloggers,

Donderdag was er een leuke live met Jolanda op Bella Lulu fb. Maak een slimline kaart met rondjes en minimaal één Bella Lulu plaatje. Nou dat was niet tegen dovemansoren gericht. Ik ben direct plaatjes uit gaan knippen en rondjes gaan stansen om tijdens de live mee te doen met het maken van de kaart. Omdat ik  niet tevreden was met de rondjes die ik tijdens de live maakte heb ik toch vandaag nog even nieuwe rondjes gestanst en met inkt bewerkt.

De gitaar en de muzieknoot heb ik eerst bewerkt met Izink inkt, daarna met Versamark en bestrooid  met transparante embossingpoeder. Toen heb ik de embossingpoeder verhit met de heattool tot alles was gesmolten. Zie hier het resultaat. Kijk ze nu mooi glimmen.

En natuurlijk heb ik de binnenkant ook bewerkt met inktspetters, rondjes en een leuke Gnome violist. Op de binnenkant heb ik twee rondjes de kleur gegeven van de muts van de violist. Nu past alles weer mooi bij elkaar.
 

Nog even een sneak van de muts en het rondje in dezelfde kleur.

Ha, ha, 
ik ben zo in de ban van de kerstkaarten dat ik pas later zag dat ik een kerstwens op de kaart geplakt had in plaats van een verjaardagswens..... Gelukkig kon ik het nog op tijd herstellen. 

Fijn weekend en tot de volgende kaart,

Antje

Gebruikte materialen:

 • Bella Lulu: 3002/0003 Nesting dies, 3000/0096 Music
 • Joy! Crafts: 6002/1348 Lovely Guitar
 • Marianne Design: CR1537 Slimline mal
 • Izink inkt: 19264 Verveine, 19254 Grenadive, 19255 Framboise, 19259 Encre, 19266 Thé

7 opmerkingen:

 1. ooooh gaaf die muziekmakende kabouters, wat leuk met al de rondjes in zelfde kleur
  groetjes ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een vrolijkheid met die musicerende gnoompjes. Leuk gedaan met die rondjes in allerlei kleuren. Ook het embossen is goed gelukt!
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig.
  De kleuren zijn heel mooi en de rondjes vind ik feestelijk.
  Leuke tekst ook, dat Gi-taartje eten.
  Haha, ik moet wel lachen van het laatste stukje, over de kerstwens.....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een hele leuke en mooie kaart.
  Zowel vanbinnen als vanbuiten.
  Groetjes,
  Carla

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een super vrolijke en gezellige muzikale kaart! Wat grappig die tekst Gi-taartje eten, heb ik nog nooit ergens gezien!
  Groetjes Trudy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige kaart met weer TE mooie details Antje xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ooh die is superleuk geworden Antje. Gaaf al die cirkeltjes in mooie kleuren en dat knipvel is leuk. Ook je binnenkant is een plaatje en alles past heel mooi bij elkaar.
  Goed dat je het op tijd zag van die kerstwens hihi. Soms zit je ook zo in een flow hè.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je hier een reactie achterlaat! Alle reacties lees ik met veel plezier. Ook tips en trucs zijn van harte welkom.