25 september 2021

La vie est belle

 Hallo bloggers,

La vie est belle .... Het leven is mooi .... Dat wensen wij de jarige toe. Voor de kaart heb ik hetzelfde model gebruikt als voor de kaart met de boeddha. De jarige is een echte francofiel en lust graag een glaasje rode wijn. Hoe toepasselijk is daarom deze kaart ...

 Dit leuke model kaart leent zich uitstekend voor een 'fruitige' aankleding. Alle wijnranken, druiventrossen en de wijnflessen zijn gemaakt met MD mallen.  Het glas rode wijn en de wijnfles in de mand heb ik gestanst uit dunne mica. Uit wit cardstock stanste ik de hals van de fles en de bel wijn en kleurde deze met copics rood. Met een tipje DDBD lijm heb ik ze achter het mica geplakt.

Als je de kaart openschuift komt er weer een wens tevoorschijn.

Omdat de kaart relatief makkelijk te maken is heb ik gelijk een tweede kaart gemaakt voor een jarige die ook graag in Frankrijk vakantie viert, maar hij houdt van een glaasje witte wijn. Hetzelfde model en dezelfde mallen, maar een ander plaatje gebruikte ik voor deze kaart.

 Hier heb ik de glazen en de flessenhals ook uit mica gestanst en de inhoud erachter geplakt. Nu in goudgele/groene tinten.

Enjoy .... Genieten van ... Eindelijk kunnen we weer een terrasje pakken, uit eten of naar het theater. Heerlijk!
 
Nog een fijne dag,
Antje 
Gebruikte materialen":
 • Marianne Design: EWK1251 Knipvel plaatjes, LR0479 Mand met wijnfles, LR0480 Wijnranken, CS0994 Stempel La vie est belle
 • Deco Time: Stenen muurtje

7 opmerkingen:

 1. Magnifique Antje, 2 kaarten waar álles van de jarigen van houden op te zien is, wát zullen ze hun ogen uitkijken en nu al wéér verlangen naar een vakantie in la douce France!
  XxIrene

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig zijn de kaarten, vele leuke details ik heb er even een bakkie koffie bij genomen en genoten van je kaarten, fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige kaart voor een frankofiel. Veel moois op de kaart te zien. Lekker aan de freubel geweest. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super leuke kaart! Een heel fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Makkelijk te maken🧐?
  Wauw, het ziet er heel ingewikkeld uit.
  Ze zijn heel mooi en kompleet.
  Goed idee om er meteen 2 te maken, die ik ook vaker!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. allereerst van harte gefeliciteerd met je verjaardag ik wens je een fijne dag
  wat een mooi kaartje heb je gemaakt zo leuk met al die franse details wat is er weer veel op te zien zie steeds weer wat nieuws
  groetjes ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. So beautiful.
  www.rsrue.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je hier een reactie achterlaat! Alle reacties lees ik met veel plezier. Ook tips en trucs zijn van harte welkom.