20 september 2021

LIEFS - Reminder Slimline-card #48 4SCB

 Hallo bloggers,

Vandaag de reminder voor de Slimline - card #48 van 4SCB. Hebben jullie nog gedacht aan de challenge? Je kunt nog meedoen tot en met vrijdag 1 oktober. Met deze sketch kun je heel leuke kaarten maken. Dit is mijn tweede kaart en totaal anders dan de eerste. Als prijs voor mijn junglekaart kreeg ik twee leuke stempelsetjes van het merk Kars. Met het setje poppetjes en regenboog ben ik aan de slag gegaan. Ik heb de sketch een kwartslag gedraaid en gespiegeld.

Eerst heb ik een cirkel gestanst. Daarop heb ik de regenboog gestempeld en de plaats van het meisje bepaald. De paraplu heb ik uit het designpapier geknipt en zo opgeplakt dat ik de hand van het meisje eroverheen kon tekenen. Nu is het net of zij met een paraplu in haar hand staat. Het jurkje en hartje zijn gestempeld op designpapier en daarna uitgeknipt. De regenboog heb ik met copics ingekleurd. Ook heb ik regendruppels met een punch uitgestanst en opgeplakt.
 

De rand met poppetjes is een oude Martha Stewart pons. De poppetjesrand komt nu leuk van pas op deze kaart. De laarzen zijn van Marianne Design. De cirkel en rechthoeken heb ik op zwart en oker cardstock gemat.

Het jongetje heeft ook een paraplu in zijn hand.

Ook de binnenkant heb ik weer aangekleed. Het jongetje en meisje staan hand in hand en ze hebben veel plezier. Op het label is genoeg ruimte om een wens te schrijven. Op de linkerhelft heb ik nog twee paar laarzen geplakt.

Allemaal nog een fijne dag

Ik hoop dat ik jullie geïnspireerd heb met mijn kaarten en kijk met plezier uit naar jullie creaties. Nog even nieuwsgierig hoe mijn eerste kaart er ook weer uitzag? Dit is de link naar - Relax -.

Groetjes Antje

en ...   gezellig meedoen hoor ....

Gebruikte materialen:

 • Kars: stempels Kitty de Wolf - Happy Kids
 • Marianne Design: PS8079 Slimline envelop, CR1360 Cirkel met stiksteek, LR0316 Laarzen, CS1059 Stempel Feest
 • Noor! Design: 3011/0565 Rainy Days
 • Joy!crafts: 6003/0084 Vintage florishes - Paraplu -
 • Tom Tas: Druppelpunch
 • Marth Stewart: Ponsrand poppetjes 

6 opmerkingen:

 1. Echt een fantastische mooie kaart maakte je Antje, wat een werk en zoveel mooie details…het was een genot om te bekijken xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super mooie kaart met leuke stempels en vrolijke kleuren! Leuke details!
  groetjes, Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oooh wat een énige en vrolijke kaart met die énige poppetjes op deze maandagmorgen, een super reminder voor de challenge!
  XxIrene

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super leuke kaart Antje.
  Groetjes Elle-jeanne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke reminderkasrt. Mooie afdrukjes. En wat een leuke afwerking. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een mooi reminder kaartje heb je gemaakt met je gewonnen stempeltjes, en wat een gezellige kleurtjes en details
  groetjes ellen

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je hier een reactie achterlaat! Alle reacties lees ik met veel plezier. Ook tips en trucs zijn van harte welkom.