19 september 2021

Rust ....

 Hallo allemaal,

Vandaag maakte ik deze verjaardagskaart. Ik moet eerlijk bekennen dat het wel de tweede is. De eerste vond ik zo rommelig en het model lukte niet ..... die is in de vuilnisbak beland. Niet getreurd, ik ben opnieuw begonnen en gelukkig lukte deze kaart wel. Omdat ik nu weet hoe het model in elkaar zit ga ik zeker nog een paar kaarten met dit model maken.

Het knipvel van Syta van Gelderen kocht ik op de creabeurs. Ik vond de plaatjes zo mooi en wist gelijk voor wie de kaart zou worden. Dit is de voorkant van de kaart.

Als je aan het lipje PULL trekt schuift de kaart open en komt de verjaardagswens tevoorschijn.

De kaart is op een normale, lichtgroene kaart geplakt. Zo kun je ook aan de binnenkant een persoonlijke wens schrijven. Het origineel is wel heel groen (dat kun je zien aan het groene randje hierboven) en daarom heb ik deze foto iets doffer van kleur gemaakt. Anders springt deze foto er wel heel erg uit!

De glooiing op de voorkant heb ik terug laten komen in de binnenkant. Ik had nog een paar bewerkte palmbladeren en een fotokader liggen in dezelfde kleuren. Even passen en meten, nog een mooi plaatje erbij en ook de binnenkant past nu mooi in hetzelfde thema.
 
Nog een fijne dag,
groetjes Antje
Gebruikte materialen:
 • Syta van Gelderen: 160119 en 180113 Knipvellen met Boeddha's
 • Nellie Snellen: DI CS018 stempel Hoera
 • Marianne Design: CS1006 tekststempel, LR0729 Bamboe
 • Dutch Doobadoo: 470.713.879 Palmbomen 
 • Noor! Design: 6011/0676 Bambo Jambo 

6 opmerkingen:

 1. De aanhouder wint Antje en wat gaaf zoals die bamboe "er uit springt" als je hebt geschoven! Ik waan me weer in het groene Indonesië bij het zien van je kaart en de boeda's!
  XxIrene

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige rustgevende kaart heb je gemaakt!
  Groetjes Trudy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie complete kaart.
  Heel leuk model, alhoewel ik lees dat het geen makkie was, de eerste, hihi.
  Maar, goed dat je doorgezet hebt, het is een mooie blikvanger geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Antje,
  van dit kaartje word je helemaal zen. Mooi ook dat je groen gebruikte, vind ik de perfecte kleur voor zo'n kaart.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige sfeervolle kaart maakte je Antje xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een mooi kaartje er straalt echt rus vanaf, mooie combinatie van kleuren en details
  het gebeurd bij mij ook wel hoor dat er iets niet lukt en dan begin ik ook opnieuw en vaak lukt het dan wel
  groetjes ellen

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je hier een reactie achterlaat! Alle reacties lees ik met veel plezier. Ook tips en trucs zijn van harte welkom.