19 februari 2021

Wijnen .. 2

Hallo allemaal,

Dit is mijn 2e kaart uit de wijnserie voor mannen. Voor deze kaart heb ik de mal 'Jarig' en hetzelfde designpapier als de kruik gebruikt. Voor de letters heb ik verschillende designpapiertjes gebruikt die mooi passen bij de kleuren van het plaatje.

 Met de stempels Streetwear en een paar tekststempels heb ik de binnenkant van de kaart aangekleed. Langs de letters en het designpapier heb ik met een zwarte fineliner stiksteekjes gezet. Op het label kan ik een wens voor de jarige schrijven of een wens typen op maat van het label.


Nog even het plaatje met de karaf wijn en het vogeltje uitvergroot.

 

CAS kaartjes maken is best moeilijk voor mij. Er zijn dames die dat zo goed kunnen, maar ik denk dat ik het aan het leren ben.

Fijne dag en tot de volgende kaart,

Antje 

 Gebruikte materialen:

 • Dutch Doobadoo: 470.713.731 Jarig
 • Yvonne Creation: CD10152 Knipvel
 • Marianne Design: PPB PK9088 Fancy Flowers, CS1006 Tekststempels
 • Noor Design: 6410/0529 Stempelset - Streetwear -
 • CAS: Clear And Simple

3 opmerkingen:

 1. Wat gaaf deze tekstkaart Antje. Door de manier van decoreren doet het stoer aan. Nog even gescrold naar je kruik, ook al zo gaaf. Ik vind dat je een mooie stijl hebt van kaarten maken. Ik vind 3d knippen en plakken ook nog steeds heel fijn om te doen, fijn he onze hobbies ;)
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een stoere kaart leuk de grote letters en alle wijn details met glazen olijven enz waan me gewoon op de terrasje
  groetjes ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze is ook superleuk geworden ! Groetjes, Gina

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je hier een reactie achterlaat! Alle reacties lees ik met veel plezier. Ook tips en trucs zijn van harte welkom.