21 februari 2021

Kleine katjes

Hallo allemaal,

 Ook ik ben aangestoken door het slimline virus. De smalle kaartjes zijn nu helemaal trendy. Al die lekkere taartjes en ijsjes zijn niet goed voor de lijn, maar deze katjes hebben daar vast geen last van.

Uit het roze designpapier heb ik twee rechthoekige vensters gestanst. Op de cardstock achtergrond heb ik twee rechthoeken met ander design geplakt en hierop een maatje kleiner een roze rechthoek. Het randje rondom de uitgestanste rechthoeken heb ik gemaakt door de kleinere rechthoek in de grotere rechthoek te leggen en dan uit te stansen. Het voorste vel roze designpapier heb ik verhoogd opgeplakt met foamtape.

De schattige kittens komen uit het Bella Lulu knipvel Little Kitty.

Zowel de voorkant als de binnenkant van de kaart heb ik gedecoreerd met allerlei stempels uit de Streetwear collectie en poezenpootjes. Ik heb hiervoor de drie kleuren Roze, mint en zwarte memento inkt gebruikt. Wat feestverlichting erbij en de kaart is weer af.

Op het witte kaartje kan ik nog een verjaardagswens schrijven.

Nog een fijne dag,

Groetjes Antje

Gebruikte materialen:

 •  Noor Design: 6410/0084 Stempel Gefeliciteerd, 6410/0529 Streetwear stempels
 • Bella Lulu: Little Kitty 3000-0081
 • M. Verheer: stempel poezenpootje
 • Marianne Desgin: COL1348 Hoera, CR1486 Feestverlichting

4 opmerkingen:

 1. wat een superleuke kaart leuk met de schattige poesjes en kleurtjes
  en de leuke binnenkant.
  Volgens mij zijn de slimline kaarten besmettelijk en ook helemaal in de slimline mood
  groetjes ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gezellige vrolijke kaart Antje en ook de binnenkant heb je mooi bewerkt.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lief met die poesjes en mooi afgewerkt met het rasterstempeltje erbij ! Groetjes, Gina

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je hier een reactie achterlaat! Alle reacties lees ik met veel plezier. Ook tips en trucs zijn van harte welkom.