27 februari 2021

Girls

 Hallo allemaal,

Leuk dat jullie regelmatig mijn blog bezoeken en ook mijn nieuwe volgers; van harte welkom op mijn blog. Voor onze oudste kleindochter heb ik deze stoere meidenkaart gemaakt. "Oma ik word al veertien ...", met andere woorden: wel iets stoers maken hoor! 

Deze twee tieners zijn volgens mij wel cool genoeg voor een 14 jarige. Eerst heb ik de pop up card overgetrokken op zwart cardstock. Daarna de achterwand op wit cardstock, deze bewerkt met een designfolder en ingekleurd met distress ink. 

De graffiti letters heb ik ingekleurd met alcoholmarkers en daarna op zwart cardstock geplakt. Ook de twee tieners heb ik op zwart cardstock geplakt en nog een keer uitgeknipt. Voor de witte stenen heb ik een mask art op het zwarte cardstock gelegd en met structuurpasta bewerkt. Na droging heb ik op de hele kaart met de zwarte molotow spetters gemaakt.

Miauw ... hier ben ik

Op deze foto zie je de stenen nog beter. Tussen de twee muurtjes heb ik een hekje geplaatst met erachter twee narcissen en een randje gras langs de onderkant.

Ook de achterkant heb ik weer in dezelfde stijl afgewerkt. Ook hier mag een kat niet ontbreken.

Van de 'achterwand' heb ik een pocket gemaakt. Tussen de twee delen cardstock past precies een label. Het label heb ik ook weer hetzelfde afgewerkt. Aan de andere kant is ruimte voor een verjaardagswens.

Nog een fijne dag en tot de volgende kaart.

Groetjes Antje

Met deze kaart doe ik graag mee aan:

Gebruikte materialen:

 • Dutch Doobadoo: 470.713.304 Pop up card, 470.715.154 Mask Art, structuurpasta wit
 • Syta van Gelderen: 181101 Tienermeisjes
 •  Marianne Design: DF3403 Designfolder, LR0339 Narcis, LR0591 Poezen, LR0625 Van Harte, CR1355 Gras
 • Action: Designfolder
 • Joy Crafts": 6410/0529 clearstamp -streetwear-, 6002/1553 -Fence-, 
 • Molotow 160 signaalwit
 • Decotime: alcoholmarkers 18 Peach, 13 Scarlett
 • Copic marker: B23 Phthalo Blue

5 opmerkingen:

 1. Wow wat een super gave en stoere kaart! Dit moet je kleindochter echt wel super gaaf vinden en stoer genoeg denk ik zo!
  Groetjes Trudy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wouw nou stoer issie zeker geworden met de leuke stoere meisjes erop die zal best in de smaak vallen bij je kleindochter
  groetjes ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een hippe kaart heb je gemaakt.
  Hele leuke dingen op te zien.
  Die gaat toch helemaal in de smaak vallen bij je kleindochter.
  Knap gedaan hoor Antje.
  Groetjes,
  Carla

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beautiful card! Thanks for joining us at Unicorn, Claire DT x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een toffe meidenkaart voor je kleindochter! Ik vind ze super!
  tof dat je meedoet met de girls-only-challenge bij Creative Sketchy girls.
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je hier een reactie achterlaat! Alle reacties lees ik met veel plezier. Ook tips en trucs zijn van harte welkom.