17 februari 2021

Wijnen ... 1

Hallo allemaal,

Vandaag ben ik aan de slag gegaan met een knipvel met allemaal wijnplaatjes. Met de 3-d plaatjes heb ik een serie leuke mannenkaarten gemaakt.

De basis voor kaart 1 is een mal van Dutch Doobadoo. Ik heb de mal twee keer overgetrokken op cardstock en daarna uitgeknipt. Van de tweede kruik heb ik de hals met dop afgesneden. De bovenkant heb ik gerild op 1 cm en daarna met tape vastgeplakt op de voorkant. Nu kan de kaart staan.

De druiven heb ik uit cardstock gestanst en daarna bewerkt met copic markers. De wijnbladeren heb ik uit groen cardstock en geel designpapier gestanst en daarna op elkaar geplakt. Zo krijg je er een mooi randje langs.

Met de labelmaker van Vaessen heb ik twee labels geponst en hier een leuke tekst op gestempeld. Met een stukje koord zijn de labels om het oor van de kruik vastgeknoopt.

Nog even het plaatje van dichtbij. Ik vind het nog steeds leuk om dit soort knipplaatjes uit te knippen en in 3-d op te werken. Heerlijk rustgevend. Hoewel rustgevend? Mijn dochter denkt daar toch iets anders over ...


Met de stempels 'Streetwear' heb ik de voorkant, de labels en de binnenkant bewerkt. Binnen heb ik nog een grote label met tekst voor de jarige geplakt.
Dit is de eerste van een serie van drie CAS mannenkaarten.
Nog een fijne dag,
Antje
Gebruikte materialen:
 •  Dutch Doobadoo: 470.713.686 Bottle
 • Marianne Design: PPB PK9088 Fancy Flowers, LR0366 en LR0480 Druivenranken, CD10152 Stempel
 • Yvonne Creation: Knipvel CD10152 
 • Noor Design: 6410/0529 Sempels - Streetwear -
 • Joy! crafts: 0471 Tekststempel
 • CAS: Clear And Simple

3 opmerkingen:

 1. Wat heb je het 3d plaatje super leuk verwerkt op je kaart.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke fles heb je er zo van gemaakt. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, dat is zeker herkenbaar. Ik heb van die plaatjes liggen van wel 12 jaar geleden geloof ik. Ook in een doosje bewaard. Als ik deze mooie mannenkaart zie denk ik dat ik maar weer in het doosje moet duiken om te zien of er wat bruikbaars bij zit...

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je hier een reactie achterlaat! Alle reacties lees ik met veel plezier. Ook tips en trucs zijn van harte welkom.