01 januari 2020

Gelukkig en Creatief 2020

Ik wens iedereen een Gelukkig en Creatief 2020,


Een paar foto's van mijn zelfgebouwde kerstdorp. Elk jaar start ik begin november met het bouwen van een kerstdorp. In mijn werkbare leven nam ik zelfs een week vrij voor de bouw. Het is een enorm karwei, maar als het dorp klaar is genieten wij weer met volle teugen.

Wat een klus, maar oh zo leuk om te bouwen .....
Zo kort voor de kerstdagen is het een drukte van belang rond de kerk
Activiteiten in de haven

1 opmerking:

  1. wat een prachtig kerstdorp wat een werk omdat allemaal op te zetten, maar dan heb je ook wat. wat ziet dat er allemaal leuk uit zo.
    ook voor jou een goed gezond en creatief 2020
    groetjes ellen

    BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je hier een reactie achterlaat! Alle reacties lees ik met veel plezier. Ook tips en trucs zijn van harte welkom.