19 december 2019

Fijne Kerstdagen

Hallo allemaal,

Mijn laatste kerstkaart van dit jaar gemaakt! Ik had nog wat geknipte figuurtjes liggen uit het Bella Lulu knipvel Feliz Navidad. Voor de kaart heb ik deze keer een heel oud vouwpatroon gebruikt. Heel simpel, maar oh zo leuk.

De hoeken zijn naar binnen gevouwen

Dit is de voorkant van de kaart.
Ik heb de hele kaart gemaakt van het designpapier.
Dit dubbelzijdige designpapier is zeer geschikt voor het patroon van deze kaart.Door de hoeken naar binnen te vouwen en een extra inlegvel in te plakken ontstaan twee schuine pockets. Hier heb ik weer labels in gemaakt.

Op elk label is een leuke tekst geplakt

Op de linkerzijde heb ik nog een pocket gemaakt met daarin een label. De rechterzijde is ook versierd met labels. Door het dubbelzijdige papier krijg je allemaal verschillende pagina's. De labels zijn versierd net hulsttakken en poinsettia's . Ook heb ik een stukje tekst uit het designpapier verwerkt.


De labels zijn geponst met de labelpons Scallop van Vaessen. Met deze pons kun je drie verschillende breedtes labels ponsen en deze net zo lang maken als je zelf wilt. Super handig en snel klaar. Daarna heb ik de hoeken van de onderkant afgerond met een hoekpons en lintjes door het gaatje gestrikt.

Gebruikte materialen en mallen:
 • Noor!design designpapier Feliz Navidad 6011/0615
 • Bella Lulu knipvel Feliz Navidad  
 • 6002/1231 Jingle Bells Guirlande Garland
 • 6002/0635 Winter Wishes ijspegelrand
 •  6002/1335 Dennenbomen
 • 6002/1048 Poinsettia's
 •  Sneeuwpapier, lint

1 opmerking:

 1. wat een plaatje is het weer geworden zijn zo leuk die kabouters en leuk weer al die kleine details er weer op
  groetjes en vast fijne kerstdagen en een goed, gezond en creatief nieuw jaar
  Ellen

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je hier een reactie achterlaat! Alle reacties lees ik met veel plezier. Ook tips en trucs zijn van harte welkom.