13 januari 2020

Bella Lulu bloghop At The Zoo
Hallo allemaal,

Welkom en leuk dat jullie de Bella Lulu bloghop At The Zoo  bezoeken. 

Ditmaal een kijkje in mijn dierentuin. Het is feest vandaag en daarom zijn de kopjes van de Bella Lulu dieren getooid met fleurige bloemen.

Het dierenverblijf is gemaakt met de Dutch Card Art mal 'Huizen' (470.713.311).
De mal heb ik overgetrokken op donkergroen cardstock en beplakt met het designpapier At The Zoo. Alle randen zijn met gesso bewerkt. 

Om een verweerd uiterlijk te krijgen heb ik de muren bewerkt met bruine en groene inkt en nogmaals met gesso. De boom heb ik in het midden doorgeknipt en links en rechts met 3-D kit tegen de buitenrand geplakt. Aan de boom heb ik blaadjes gehangen.
 
Op het Bella Lulu knipvel staan leuke teksten en figuurtjes
In het middelste verblijf heb ik een raamopening uitgesneden en vervolgens de uitsnede opgedikt aan de achterkant weer opgeplakt. In de sponning heb ik vervolgens het raam geplakt. Hierdoor krijg je diepte. In de vensterbank staat een heerlijke taart met cupcakes erbij.
De steentjes aan de achterkant zijn geëmbost met een design folder en op maat geknipt. Ook deze muren zijn bewerkt met bruine en groene inkt. Het dierenverblijf is aangekleed met nieuwe en oude Noortjes.

 Ik hoop dat jullie weer leuke ideeën opdoen en genieten van alle creaties.

 Tot de volgende hop,
groetjes Antje 


Gebruikte materialen en mallen: 
 • Bella Lulu knipvel 3000/0038 At The Zoo
 • Noor!design papier en knipvel At The Zoo 6011/0595 en 6011/0413
 • DDBD: 470.713.311 Houses
 • Joy!crafts:6002/1045 Autumn, 6002/0636 Boom, 6002/0198 Raam
 • Marianne design: DF3403 design folders extra Muur
 • LR0469, CR1355

3 opmerkingen:

 1. wat super leuk gemaakt er is zo super veel op te zien. echt heel gaaf.
  groetjes alice

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Woooow wat een schitterende creatie is dit Antje...zo leuk die huisjes 3luik en prachtig opgemaakt met geweldige accentjes...zeker ook die LuLu plaatjes zijn zoooooo schattig...Ik heb er vol bewondering naar gekeken...dank je wel voor de inspiratie...
  lieve groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een supergaaf kaartje leuk met al die schattige diertjes en details, het zijn wel superhippe dierenverblijven hoor
  groetjes ellen

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je hier een reactie achterlaat! Alle reacties lees ik met veel plezier. Ook tips en trucs zijn van harte welkom.