30 januari 2020

Mermaids

Hallo allemaal,

Voor dit zeemeerminnenkaartje heb ik de Card Box weer eens tevoorschijn gehaald om een echt aquarium te maken. Uit drie zijkanten heb ik het middelste vierkant gestanst en vervangen door mica ruitjes. Zo krijg je een leuk doorkijkje. Ook de voorste flap heb ik uitgestanst en vervangen door een mica ruitje. Zo kijk je door de flap in het aquarium.

Alle figuurtjes en teksten staan op het leuke Bella Lulu knipvel Mermaids.
De randen heb ik beplakt met het designpapier Feeling Crabby. Om de vissen te bevestigen heb ik twee stroken golven uitgestanst en aan de ramen geplakt met tacky dubbelzijdig tape. Alle onderdeeltjes in het aquarium heb ik met een strook mica aan de golven bevestigd. Hierdoor lijken ze te zweven in het water.Op de linker en rechter flap heb ik leuke teksten en figuurtjes uit het knipvel opgeplakt met 3-D kit.
Een hek en touw maken het geheel af.

Boven de golf zie je nog net het kopje van een zeehondje

Het aquarium zit vol leven ....
Even mijn haar kammen... ben ik niet mooi?

Nog een fijne dag en tot de volgende kaart,
Antje
Gebruikte materialen en mallen:
  • Bella Lulu knipvel Mermaids 3000/0008
  • Noor! design papier: 6011/0559 Feeling Crabby
  • Joy!crafts: 6002/1129 Zeehonden, 6002/1128 Sailing home - Waves -, 6002/0145 Label op flap
  • Marianne design: CR1406 Koraal, CR1409 Visnet, CR1433 Card Box, CR1441 Houten hek, CR1442 GolvenGeen opmerkingen:

Een reactie posten

Fijn dat je hier een reactie achterlaat! Alle reacties lees ik met veel plezier. Ook tips en trucs zijn van harte welkom.