30 september 2019

RAINY DAYS
Hallo allemaal, welkom bij de Bella Lulu blogpost van Noor en Zo. Dit is alweer mijn laatste bijdrage aan dit blog als gastdesigner. Ik heb genoten, jullie ook?

Mijn kaart is alweer de laatste in de rij van herfstcreaties. 
Het thema 'Rainy Days' is echt van toepassing op het gure herfstweer buiten. Maar ..... bij het zien van de fleurige en vrolijke kleuren van knipvel en designpapier vergeet je direct het slechte weer.

Als basis heb ik de Dutch Doobadoo mal 'Laars' gebruikt. Je tekent de voorkant en de achterkant op wit cardstock en knipt deze uit. Dan begint het versieren van de laars. Ik heb zoveel mogelijk onderdelen gemat op zwart cardstock. Hierdoor zie je de contouren van de laars goed en komen de kleuren van het designpapier en knipvel mooi uit.

De rand met paddenstoelen is uit designpapier en rood cardstock gestanst. De bladeren heb ik uit zwart, rood, okergeel en designpapier gestanst.

Het vrolijke meisje heb ik eerst met een wit randje uitgeknipt. Daarna gemat op zwart cardstock en dit ook weer uitgeknipt. De rand met blaadjes komt ook uit de serie Autumn 

Hello Autumn 6002/1045

 
Wat is dit meisje schattig met haar transparante paraplu en haar hondje.

 
De labels zijn gestanst met de Bella Lulu Tag Along.

De zonnehoeden zijn gemaakt met de stans 'Sunflower' van Joy! in de tinten okergeel en rood. De steel en hoed zijn gemaakt van zwart cardstock.


 

De binnenkant van de laars is aangekleed met diverse printjes designpapier. Ook heb ik een paddenstoelenrand op de binnenzool geplakt samen met twee labels. Op het witte label kun je een (verjaardags) wens schrijven. Langs de rand heb ik een zwart doodle randje getekend.
Op het gele label heb ik een tekst uit het knipvel Rainy Days geplakt. Dit label kun je insteken in een pocket achter de voorzijde van de laars.


Ik hoop dat jullie weer inspiratie hebben opgedaan. Laat een reactie achter op mijn blog en hop dan door naar het blog van Noor & zo https://noorenzo.blogspot.com/ en laat daar ook een reactie achter.

Hartelijk bedankt voor jullie bezoek aan mijn blog en nog een fijne dag.
Hartelijke groet, AntjeDit zijn de gebruikte materialen. Deze zijn te bestellen in de webshop van Noor & Zo        
 

   

6011/0565 Paper bloc Rainy Days   3000/0044 Bella Lulu Knipvel Rainy Days

21 opmerkingen:

 1. Super veel inspiratie heb ik op gedaan.dank dat u gast designer was.ook deze kaart is een zonnetje.ik heb er van genoten

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ow wauw... er is zoveel te zien op deze kaart!!😳 echt heeeel mooi!!! Erg origineel!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig leuk deze laarskaart! Veel op te zien. Groetjes Betha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat is er veel te zien op jouw kaart, geeeldig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooi herfst kaartje heb je gemaakt. Die laars in combi met die mooi bloemen en paddestoelen. Super

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie kaart zeg. Past er perfect bij die laars. Dank voor alle voorbeelden als gast designer, heel leuk. Gr Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jeetje wat is deze leuk, had nooit zoveel met de larsjes mal, maar als ik ziet wat je ervan maakt, prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie kaart. Due paddestoelenrand is ook helemaal geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een prachtige kaart Antje. Zo leuk om te zien hoe je al die verschillende mallen kan toepassen. Ik heb tijd tekort .....

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dank je wel, het is echt een heel leuke mal om mee te werken.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een goed idee om de laarsjesmal te combineren met de set van rainy days. Dat geeft het nog meer dat herfstige gevoel mee. ☺️

  BeantwoordenVerwijderen