10 september 2019

COOL

Hallo allemaal,

 Met plezier heb ik deze kaart zitten maken voor het blog van Noor en Zo

Als basis heb ik de Dutch Doobadoo swing mal en het vliegtuig gebruikt.
De mallen heb ik eerst nageteked op donkergroen cardstock, uitgeknipt en daarna beplakt met designpapier van Noor! design (Ten Mile). De bladeren heb ik uit het designpapier geknipt en met inkt bewerkt. 


Uit het Bella Lulu knipvel 3000/0034 heb ik de figuurtjes geknipt. Achter de plaatjes op de zijflanken heb ik een pop-up reepje van 2 bij 5 cm geplakt. Vijf keer rillen op 1 cm en dan het laatste vlak dichtplakken op het eerste vlakje.

<  Zo is het net of de piloot vliegt en de maan in de ruimte hangt.

Om nog wat tekst en een verjaardagswens op te schrijven heb ik nog twee tags gemaakt met de Bella Lulu Tag Along stans. Dit is een stans met een gekarteld randje er aan. Heel leuk.


Het jute lint, de vliegtuigjes en de tekst stempels komen uit mijn eigen collectie.

Bedankt voor het bezoeken van mijn blog en tot de volgende keer.
AntjeGeen opmerkingen:

Een reactie posten

Fijn dat je hier een reactie achterlaat! Alle reacties lees ik met veel plezier. Ook tips en trucs zijn van harte welkom.