08 september 2019

Merry Lama Christmas

Hallo allemaal,

Vanaf vandaag mag ik een maand lang gastdesigner zijn bij Noor! & Zo. Dat vind ik super leuk. Het is elke keer weer een uitdaging om een leuke kaart te maken. Ik hoop dat ik met mijn kaartcreaties anderen kan inspireren. 

Corry Dank heeft weer een leuk patroon gemaakt van een pyramide met drie vlakken
Dit is mijn creatie.


Dit is de voorkant, lekker royaal aangekleed.
 Hiervoor heb ik het vrolijke designpapier Merry Lama's van Noor! & Zo gebruikt, samen met het bijbehorende knipvel van Bella Lulu. Daarop staan allemaal vrolijke lama's. Ook staan er leuke teksten op. Voor het achtergrondtafereeltje heb ik de snowglobe en een rand ijspegels gebruikt. Uiteraard mogen diverse boompjes en poinsettia's niet ontbreken. De tekst is gestempeld op een kerstbal.


Op het tweede vlak heb ik een pocket met twee labels gemaakt en aangekleed met een poinsettia en een shoppende lama. (is ze niet schattig?) 


Op het derde vlak hoeft niets extra's meer.  Het papier is al mooi en fleurig genoeg. De pyramide is dicht gestrikt met een roze strik van jute.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Fijn dat je hier een reactie achterlaat! Alle reacties lees ik met veel plezier. Ook tips en trucs zijn van harte welkom.