17 oktober 2022

Hello Beautiful

 Hallo bloggers,

Kleine meisjes worden groot, zo ook onze middelste kleindochter. Ook voor haar maakte ik een tienerkaart met de producten van Marianne Design.

Het is nu oktober, dus tijd voor een warme outfit. Het fashion model heb ik aangekleed met een warme trui met lange mouwen, een wollen rokje en een wollen maillot. Deze techniek heet paper piercing of paper piercen. Je stempelt de afbeelding op designpapier en knipt uit wat je nodig hebt. Dan kun je alles opplakken op de gestempelde (en ingekleurde) jongedame.


Achter het notitieblok heb ik een ruimte vrijgehouden om het klipbord in te steken. Het bovenste klipbord is nu nog blanco, maar daar kan ik nog een persoonlijke wens of een leuke slogan opzetten.

Nog wat extra parfumflesjes, een tasje en parels maken dat de kaart er weer trendy uitziet. De jongedame en de attributen heb ik met foamtape verhoogd opgeplakt. De Eiffeltoren en het sentiment komen uit het paperbloc van Marianne Design.

Fijne dag en tot de volgende kaart,

Antje

Gebruikte materialen:

  • Marianne Design: CS1010 Tekststempel kaarsjes op je taart, LR0759 Beauty products,  LR0582 Cijfers, CR1220 Eiffeltoren, CS1089 stempel Fashion Girl, PPB PK178 Fabulous
  •  Lawn Fawn: PL1516 Open (niet zichtbaar, maar het staat op het lipje van de schuif)
  • Studio Light: Essential SL-ES-CD16
  • Card Deco: CDECD0043 Van Harte
  • Nuvo Chrystal Drops metallic - Bright Gold -

7 opmerkingen:

  1. Super leuke kaart voor je kleindochter.
    Deze valt zeker in de smaak.
    Leuk gedaan dat paper piercing .
    Groetjes Elle-Jeanne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Van Harte met jullie kleindochter Antje, je hebt een hele gave tienerkaart voor haar gemaakt! Die zal zeker in de smaak vallen bij de jongedame. 🙂 Leuk wat je met het papier hebt gedaan!
    Fijne dag vandaag.
    GROET, Wilma.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een prachtige creatie heb je met al deze leuke materialen gemaakt. Een echte topper. Je kleindochter is er vast verrukt van.. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Het is niet altijd gemakkelijk om voor een tiener een kaart te maken maar die van jou hier is geweldig goed gelukt vind ik. Knap werk!
    groetjes
    Marleen

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ah, die is super! Echt eennkaart voor jonge dames. Leuk met al die details en mooi aangekleedde dame.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een ongelooflijk leuk kaartje voor je kleindochter! Super al die details voor een jongedame. En roze.. natuurlijk ook heel erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een gave creatie Antje, een klein kunstwerkje is het!
    Je kleindochter zal er vast blij mee zijn.

    Groetjes Hermien

    BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je hier een reactie achterlaat! Alle reacties lees ik met veel plezier. Ook tips en trucs zijn van harte welkom.