15 oktober 2022

Girlz Creative Crafts - Challenge 30

Hallo bloggers,

Het is 15 oktober en dan gaat de nieuwe challenge bij Girlz Creative Crafts van start. Het thema van Challenge 30 is: herfst/Halloween

Voor mijn voorbeeldkaart heb ik weer eens de mal' Ovaal' van DDBD tevoorschijn getoverd. Met deze mal maak je de leukste theaterkaarten. Verder heb ik allemaal Halloween mallen en knipplaatjes uit de oude doos gehaald. Ik zag tot mijn schrik dat ik nog zoveel Halloween items heb, dat ik nog wel een paar jaar voort kan. mmm......is eigenlijk ook wel zo handig..

Voor het maken van hoogte en diepte in de kaart heb ik mijn nieuwste aanwinst 'General Pop Ups' van Elizabeth Craft Designs gebruikt. Dit zijn allemaal verschillende formaten stansjes waarmee je pop ups aan kan brengen op je kaart. Ik heb er gelijk drie naast elkaar verwerkt, zodat ik lekker veel figuurtjes kan verwerken. Wil je zelf pop ups maken zonder mallen? Kijk dan eens naar dit filmpje op YouTube van JK Arts.

1389 - General Pop Ups van Elizabeth Crafts Design
Het  spookslot wordt bemand door allemaal spookjes, groot en klein. Een groene dame speelt voor haar toehoorders een griezelige melodie op de harp. Katten, ratten en muizen bevolken het terrein rondom het slot.

Overal lopen en zitten ratten. Zelfs in de bezem hangt een kleine rat..
 
 Het spinnenweb en de bezem zitten onder het spinrag en de pompoenen zijn erg in trek bij het ongedierte. Zelfs de kleine muis is niet bang en peuzelt lekker van de pompoen.


Het maken van de voorbeeldkaart is een heel leuke klus geweest en hopelijk hebben jullie ook zin gekregen om een Halloween kaart te maken. Al hou je niet van Halloween, het is super leuk om je fantasie de vrije loop te laten. Wie weet wat voor mooie creatie er dan ontstaat. Natuurlijk mag je ook een mooie herfstkaart maken.

Challenge 30 loopt van 15 oktober tot 14 november. Doen jullie gezellig mee?

Klik hier om door te gaan naar de site van GCC.

Groetjes Antje

Challenge:

 Gebruikte materialen:

 • Dutch Doobadoo: 470.713.704 Fold Card art Ovaal
 • Yvonne Creations: 3-D Knipvellen CD10772, CD10773, CD10774, Halloween kasteel YCD10008
 • Noor!Design: 6002/0532 Spinnenweb, 6011/0533 Halloween dp
 • Marianne Design: LR0561 Heks, LR0562 Pompoenenrand, LR0431 Pompoenen, LR0433 Bezem, LR0434 Regenton, COL1473 Eline's Halloween
 • Elizabeth Craft designs: 1389 - General Pop Ups 

9 opmerkingen:

 1. Zo jij hebt je lekker uitgeleefd op deze kaart. Prachtig gemaakt en weer met superveel details, leuk om naar te kijken!

  groetjes van Ank

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je weer een fantastische creatie gemaakt Antje, een lust voor het oog! Je hebt het al met al zo griezelig gemaakt, dat ik er niet rond zou willen lopen! 🕷 Superknap. 🎃
  Heel fijn weekend.
  GROET, Wilma.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige creatie !!!!
  Super gaaf !
  Groeten Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, hij is geweldig! Ik houd niet van Halloween, maar jouw creatie vind ik toch wel ontzettend gaaf, wat een sfeer heb je neergezet!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige Halloween kaart.
  Een beetje spookachtig.
  Groetjes Elle-Jeanne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat heb je een prachtige Halloween creatie gemaakt. Leuke details.Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh Antje, ik kijk mijn ogen uit. Wat een superleuke creatie en wat mooi te zien wat er allemaal gebeurt in je tafereel.
  Handig die pop-up hulpmiddeltjes. Stuur je hem meteen op of laat je hem een poosje staan om zelf van te genieten?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat een mooi kaartje met het spookslot wat een leuke details heb je gebruikt er is weer van alles te zien
  groetjes ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wow Antje, wat een prachtige creatie! Hier zitten heel wat uurtjes in en kon je, je fantasie erin helemaal uitleven. Zoveel leuks te zien en ja dit is knutselen hè, ik geniet van je halloween uitspatting!!!
  xx Gerie

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je hier een reactie achterlaat! Alle reacties lees ik met veel plezier. Ook tips en trucs zijn van harte welkom.