13 oktober 2022

52 Weeks To Christmas - Week 41

Hallo bloggers, 

 Het is week 41 en tijd voor onze wekelijkse kerstkaart bij 52 WTC.

Kerstkaarten maken is toch wel mijn ding. Ik vind het zo leuk om elke week weer iets nieuws te verzinnen. In een doosje lagen allemaal geknipte en in 3-D opgewerkte mini-snoesjes. Jaren geleden gekocht en afgelopen winter heb ik heerlijk zitten knippen en plakken en nu komen ze weer mooi van pas op een kaart.

Ik heb eerst met de mini-snoesjes ATC kaartjes gemaakt en deze daarna op een op maat gemaakte slimline tag geplakt. Mijn bedoeling was om drie ATC kaartjes, naast elkaar te plakken, maar dat is te veel van het goede. Daarom heb ik in het midden de tekst van het lied 'Sleigh bells ring' op een ATC kaartje gestempeld en met twee randjes afgewerkt en opgeplakt.

Als extra heb ik de huisjes en kerk met lantaarnpaal van Marianne Design uitgestanst. Achter de ramen heb ik mintgroen glitter karton geplakt en op de daken wit glitter karton. In de ATC set zit ook een wolkenstansje en grasstansje, super leuk.

Op de binnenkant heb ik designpapier en de kerstwens geplakt. Ook hier op ATC formaat en aan de zijkant een leuke mini-snoes met kaarsjes en wat bomen. De banner heb ik met wit Hemp cord vastgeknoopt aan de tag.

Met het derde ATC kaartje maak ik nog een leuke kerstkaart, maar die laat ik volgende week zien.

Groetjes en nog een fijne dag, Antje

 Challenges:

Gebruikte materialen:

 • Marianne Design: COL1329 Christmas Village, CR1483 Bomen, CR1576 Slimline Tags, CS1101 ATC set, CS0949 Stempel lied Sleigh bells, CS1037 Stempel Merry Christmas, 3DHM051 en 3DHM052 Mini-snoesjes
 •  Joy!crafts: 6011/0545 Mery's design papier

25 opmerkingen:

 1. Wauw schitterende kaart, ik ontdek steeds meer leuke details.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige serie kerstkaarten Antje.
  Mooi met de mini snoesjes.
  Groetjes Elle-Jeanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja die kerstkaarten gaan jou goed af Antje (alhoewel álle kaarten gaan jou goed af!) wat is dit ook weer een schitterend geheel,
  Ik heb de foto’s vergroot bekeken zodat ik alle mooie details kon zien….schitterend xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke kerstkaart heb je gemaakt met de mini-Snoesjes.
  Ze komen zo wel heel mooi uit in de landschappen.
  Fijne dag,
  Hetty

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een mooie kaart leuk idee om er ATCtjes op de toen met al die schattige mini snoesjes, je hebt er leuke tafereeltjes mee gemaakt en het vormt zo bij elkaar een leuke geheel
  groetjes ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een prachtige kaart, het is een heel werkstuk...ja je kunt wel zien aan al het werk wat er in de kaart zit dat je dit heel graag doet.
  Gezellig dat je er vandaag weer bij bent met een kerstkaart.
  Lieve groetjes Annemarie en Merit DT52WTC.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Geweldige kaart heb je weer gemaakt Antje! Heb het allemaal even uitvergroot bekeken en wat heb je dit weer gaaf gedaan, echt prachtig!
  Mooie dag vandaag.
  GROET, Wilma.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super gezellige labelkaart en je kunt idd zien dat je veel plezier hebt in het maken van kerstkaarten! Je zet er altijd lekker veel details op, erg leuk!
  Groetjes Trudy

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Her is ook iedere week weer een verrassing wat voor kaartje je hebt gemaakt. En ook dit weer een mooi kunstwerkje. Leuk al die kleine Loesjes. Gezellig dat je weer meedoet met 52WTC. Groetjes Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wow, dat heb je superleuk gedaan, die tafereeltjes op de ATC's en de leuke bijpassende tekst in het midden. En zoals altijd ben de je achterkant ook niet vergeten! Top!
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Knap gemaakt hoor!
  groetjes
  Marleen

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat gaaf om die mini Snoesjes zo te verwerken, het is weer genieten Antje!
  XxIrene

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oh, wat een mooie, uitgebreide kerstkaart! Daar zitten heel wat uurtjes knutselplezier in.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat heb je enige tafereeltjes met de snoesjes gemaakt. Het is een hele mooie kerstkaart geworden . Mooi de tekst in het midden. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat ziet dit er top uit !!!!!
  Groeten Ineke
  DT52WTC

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een prachtige tag heb je gemaakt, in mooie tinten, en er is van alles op te zien. Super!. Bedankt dat je meedoet bij 52WTC. Groetjes ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een plaatje weer deze leuke kerstkaart Antje. Je kunt wel zien dat je dit leuk vond om te doen, de tafereeltjes zijn met veel oog voor detail gemaakt. Inderdaad leuk om in het midden deze tekst te plaatsen, dat breekt.
  Gezellig je weer te zien bij 52 WTC.
  Lieve groetjes Miranda dt 52 WTC

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een schitterende kersttag, de ATC-kaartjes zijn al plaatjes op zich, zoveel details. De tekst in het midden is goed gedaan, anders was het te druk geweest.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Prachtige kersttag heb je gemaakt met de mini-snoesjes, leuke landschapjes heb je gemaakt en mooi de grote tekst in het midden,
  Groetjes,
  Ansx

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wauw, wat past er veel op deze labelkaart! Een werkje zeg, mooi gemaakt. Groeten Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wow, wat een geweldig mooie en leuke slimlinekaart is dit. Heel leuk gedaan met de ATC's en de tekst in het midden. En dan ook nog zo'n fraaie binnenkant. Supermooi gedaan!
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat heb je weer een prachtige uitgebreide kaart gemaakt! Mensen die een kaart van jouw hand ontvangen die boffen maar.
  Dat glitterkarton achter de raampjes is een goede vondst.

  groetjes van Ank

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Hoe leuk deze slimline met de minisnoesjes. Een secuur werkje met de mini snoesjes. Groetjes, Gina

  BeantwoordenVerwijderen
 24. What a beautiful winter scene! I love the idea of putting ATC cards together to form 1 super awesome card. Thank you for sharing and playing along with ABC Christmas Challenge ~ Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 25. A fabulous creation - love all the elements you have added - and the mint green colour - and the glitter. Great job. Thanks so much for joining us at ABC Christmas Challenge xx Lynda/Loopyloo DT

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je hier een reactie achterlaat! Alle reacties lees ik met veel plezier. Ook tips en trucs zijn van harte welkom.