25 januari 2021

Voetstappen in het zand

 Hallo allemaal,

Ik ben dol op het strandthema met de zee, het zand en de golven. Met deze mal van DDBD heb ik dit strandtafereeltje gemaakt. De zeehonden steken nieuwsgierig hun kopjes boven de golven en de meeuwen zijn op zoek naar een visje. In de verte staat de vuurtoren op wacht. In het natte zand staan voetafdrukken die ons naar de steiger in zee leiden.

Door de verrekijker zie je een meeuw door de zee lopen. Deze foto heb ik gemaakt op het strand van Schiermonnikoog en past perfect in dit thema. Met een blister, strandzand en wat schelpjes heb ik een schudvenster gemaakt.

Het schuim op de golven en langs het strand is Foam Ball Clay Gold with Glitters. De randen van het koraal, de schelpen en het "zand en schuim" heb ik bewerkt met Finger wax - inci pearl -.

De tekst 'voetstappen in het zand' heb ik met zwarte StazOn inkt op mica gestempeld.

Om meer ruimte te creëren voor het maken van een strandtafereeltje heb ik onder het bakje nog een halfronde cirkel geplakt. Aan weerskanten van het tafereeltje heb ik een duinhek geplakt.

Ook op de achterkant heb ik een verrekijker geplakt. Hier ga ik later een wens voor de jarige op verwerken. De zeemeeuwen zijn bewerkt met grijze copic markers en daarna geblend. De meeuw heeft ook aan deze kant een oogje.

Het designpapier Under the Sea past prachtig bij het thema. Alle randen zijn bewerkt met een distresser en beïnkt met Distress ink -vintage photo-.

Nog een fijne dag,

Antje

Gebruikte materialen:

 • Dutch Doobadoo: 470.713.071 BoxArt Waves
 •  Noor Design: 6011/0514 Under the Sea, 6002/1443 Zeemeeuwen, 6002/1129 Zeehonden
 • Marianne Design: CR1363 Schelpen, CR1364 Vissen, CR1409 visnet, CR1441 Duinhek, CR1407 Schelp met parel, CR1410 Vuurtoren, CR1511 Verrekijker, LR0597 Steiger, LR0598 Voetstappen, LR0660 Koraal, CS1024 Tekst
 • Cadence: Finger wax 6152  -inci pearl-
 • Craft Emotions: Foam Ball Clay goud met glitters 1502 
 • Hobby Fun: Netzband Natur

7 opmerkingen:

 1. Wauw...wat een prachtig strandtafereeltje is dit, Antje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oooh wat issie weer mooi er is weer zoveel op te zien waan me gewoon op het strand
  groetjes ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ongelofelijk! Wat een gave creatie is dit. Pak je het dan in als cadeautje, want kan niet plat verstuurd denk ik. Ik zit echt mijn ogen uit te kijken, zulke prachtige details.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ohh wauw, wat heb je een prachtige creatie gemaakt! Hier ben je ook wel even zoet mee geweest denk ik, maar wat een super leuke accenten heb je allemaal verwerkt. Je ziet ook zo goed diepte in de kaart, geweldig hoor.
  Groetjes, Annerieke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh geweldig wat een mooie creatie, dit kan ik geen kaart meer noemen. Dit is gewoon een decoratie die ik weg zou zetten om heel lang van te genieten en naar te kijken Antje. SCHITTEREND in hoofdletters.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Waow wat is dit schitterend mooi gemaakt zeg.
  Wat een mooie tafereeltje.
  Daar zit wat uurtjes aan werk in

  Grt van Judith en een fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oooh Antje, deze is waanzinnig mooi zeg!
  Gaaf hoe je dat allemaal gecombineerd hebt.

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je hier een reactie achterlaat! Alle reacties lees ik met veel plezier. Ook tips en trucs zijn van harte welkom.