11 januari 2021

Sterke meiden

 Hallo allemaal,

Een nieuw jaar ligt voor ons .. Hebben jullie er zin in? Ik wel, lekker allerlei nieuwe (en oude) technieken uitproberen voor de mooiste kaarten. Ook dit jaar wil ik graag mijn creatieve ideeën weer met jullie delen.

De achtergrond van de kaart heb ik gemaakt met de Mask Art Grunge Clocks van DDBD. Ik ben met Memento inkt in vier kleuren aan de slag gegaan. Heerlijk de kleuren blenden over het stencil. Na het weghalen van het stencil heb ik de randen geblend met inkt. Daarna heb ik over de inkt zo hier en daar structuurpasta aangebracht. Na droging van de pasta heb ik met de blending tools weer kleur aangebracht over de pasta.

De kaart heb ik gemaakt naar een live van Jolanda Bergmans

 Op de kaart heb ik diverse afdrukken gemaakt met de stempels 'Streetwear'. Door de stempels met verschillende kleuren te inkten krijg je een leuke mix van kleuren. Ook op de binnenzijde van de kaart heb ik diverse stempelafdrukken gemaakt en ingekleurd.


De wens en een aantal stempelafdrukjes heb ik uitgeknipt en verhoogd opgeplakt. Rond de wens heb ik een doodle randje gemaakt. Daarna heb ik er zwarte hempcord omheen gewikkeld.
 
 
Tot slot nog een doodle rand langs de binnenkant gemaakt en met de molotow zwarte spetters over de hele kaart gespetterd. En zie hier, mijn eerste verjaardagskaart voor dit jaar is klaar.
 

Nog een fijne dag
en .... het geldt nog steeds; Let goed op elkaar.

Antje
Gebruikte materialen:
 • DDBD: 470.715.154 MA Grunge Clocks, Structuurpasta
 • Noor Design: 6410/0529 stempel Streetwear
 • Memento inkt: ME-900 Tuxedo black, ME-400 Rose Bud, ME-500 Grape Jelly, ME-301 Rhubarb Stalk
 • Marianne Design: CS1006 tekst
 • Zwarte Hempcord
 • Molotow: 180 Signaal zwart

3 opmerkingen:

 1. Heel leuk en mooi mixed media kaartje. Gave stempels ook en de kleuren vind ik ook erg leuk bij elkaar. En de binnenkant vind ik super.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een mooi kaartje mooi hoe de kleuren zo door elkaar lopen gave stempels
  groetjes ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke kaart heb je gemaakt Antje

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je hier een reactie achterlaat! Alle reacties lees ik met veel plezier. Ook tips en trucs zijn van harte welkom.