01 december 2020

Winterlandschap

 Hallo allemaal,

De dagen worden korter en het is grauw en grijs buiten.

Op de radio klinkt "Last Christmas" van Wham. Even wegdromen bij deze heerlijke muziek en een mooi Winterlandschap maken met oude en nieuwe mallen en het mooie designpapier "Let it Snow".

 Terwijl de dorpjes nog in de mal zitten heb ik ze bewerkt met versamark inkt. Over de inkt heb ik embossingpoeder gestrooid en verhit met de heattool.  Door de zilverkleurige glitters in de embossingpoeder 'Snowflake' glinsteren de daken nu prachtig . 

 

De 'vouwpoort' boom links heb ik eerst bewerkt met distress inkt en daarna met versamark inkt. Daarover is embossingpoeder 'white iris' gestrooid en met de heattool verwarmd. Het is nu net of de boom onder de rijp zit.  

 

Op de binnenkant heb ik een pocket gemaakt met daarin een label. Ook de binnenkant is versierd in hetzelfde thema en voorzien van de tekst 'White Christmas'

Het gele cardstock achter de raampjes van het dorp komt mooi terug als achtergrond van het label. Eerst heb ik de hertjes uitgestanst en daarna het stansvel gebruikt als sjabloon. Rondom nog een leuk doodle randje.

Moeder en kind. Moeder gesjabloneerd en kind gestanst

Dit is mijn eerste decemberkaart voor de Kerstchallenge 2020 van de Egel. 'And may all your Christmases be white'

Nog een fijne dag en ..... let goed op elkaar.

Gebruikte materialen:

 • Marianne Design: LR0172 en LR0173 Dorpjes, LR0181 Dennentak, LR0442 Rendier, LR0444 Bomenrij, LR0678 Fold Gate Tree, CR1288 Hekje, CS0948 stempel 'White Christmas'
 • Noor! design: 3000/0024 designpapier Let It Snow, 6002/2029 en 6002/1334 Herten
 • Bella Lulu: stempels 'December' 
 • Sneeuw randen: Foam Ball Clay, Nellie's Effect Snow 

2 opmerkingen:

 1. wat is het weer een mooi kaartje met het winterlandschap, ik had vroeger een boekje dat heette het huisje in de sneeuw en daar doet me dit aan denken
  leuke details heb je weer gebruikt
  groetjes ellen

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je hier een reactie achterlaat! Alle reacties lees ik met veel plezier. Ook tips en trucs zijn van harte welkom.