20 november 2020

Mooie vouwdoos

 Hallo allemaal,

Vandaag heb ik een Fancy Fold Box gemaakt. Dit patroon zag ik op internet. Het is niet moeilijk te maken, maar je moet even handigheid krijgen in het vouwen.

Uiteraard mogen de Bella Lulu Gnomes niet ontbreken. Ik ben zo een fan van de Gnomes.

Voor het doosje heb ik designpapier van Didi design gebruikt. De zwarte en gouden kleuren passen heel mooi bij de kleuren van de Gnomes. De warme kerstwens komt ook van het Bella Lulu knipvel.

 

De uiltjes zitten gezellig naast elkaar in de boom en de Gnoom komt net achter de boom tevoorschijn. De boom heb ik uit wit cardstock en kraftpapier gestanst en op elkaar geplakt.

Ook in deze bomen zitten twee uiltjes. Op de grond ligt sneeuw, gemaakt van Foam Ball Clay. Hier zie je goed de ingevouwen hoek van het doosje.

De sluiting zit aan de onderkant van het doosje. Er is genoeg ruimte om er een kadootje in te stoppen. Iets lekkers of een lekker geurtje. Is het designpapier met de kerstbomen niet prachtig?


 Het doosje kun je net zo klein of groot maken als je zelf wilt. Dit doosje is 10 bij 10 centimeter.

Nog een fijne dag en .... let goed op elkaar

Gebruikte materialen:

  • Designpapier: Didi Design
  • Bella Lulu: 3000/0009 Gnomes
  • Marianne design: LR0556 Forest trees, LR0678 Hoekboom
  • Craft Emotions: Foam Ball Clay 
  • Joy!: 6002/1048 Kerstroos
  • Nuvo: Crystal Drops Metallic - Bright Gold

5 opmerkingen:

  1. Wat een supermooie creatie!

    Groetjes Annette

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh wauw, 10 x 10. Dat is best een priegelwerk met vouwen... Heel mooi gedaan een 'aangekleed'...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wat een supergaaf doosje met de leuke kaboutertjes erop en al die ander leuke details, verbaas me elke keer weer hoe leuk jij zoveel details kan verwerken op een kaart als ik zo iets doe wordt het meteen heel druk of je ziet de helft niet meer.
    groetjes ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een bijzonder model doosje Antje en zo mooi gedecoreerd. Die Gnomes zijn héél leuk en zulke mooie kleurtjes. Ik heb dit vel ook nog liggen, vind het steeds zonde om te gebruiken whaha. Dit is weer heel mooi tot in de puntjes verzorgd.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je hier een reactie achterlaat! Alle reacties lees ik met veel plezier. Ook tips en trucs zijn van harte welkom.