29 december 2020

Fijne dagen gewenst

 Hallo allemaal,

Dit is mijn laatste kaart voor de Egel Kerstchallenge 2021. Ik heb een zwarte basiskaart gebruikt en de Craftykit - Christmas mood van DDBD. Het designpapier past zo mooi bij het zwart.

Deze keer heb ik het heel basic gehouden. De plaatjes zijn al mooi genoeg en beter nog .. ze staan op een stansvel. Ook het stickervel met de teksten is al voorgestanst. Super handig.

De grote boom en de smalle boompjes zijn stansen van Joy!. Deze leuke hulstblaadjes staan ook op het stansvel.

 
Een stukje wit papier heb ik op maat gescheurd en versierd met foam ball clay. Zo is het net of de pinquin op een hoopje sneeuw staat.

De smalle boompjes heb ik gebruikt als achtergrond voor deze pinquin. Ook hij staat met zijn voetjes in een hoopje sneeuw.

Nog twee dagen te gaan en dan is het 2021. Ik wens jullie een fijn en inspiratievol en creatief nieuw jaar. Laten we hopen dat 2021 ons weer de mogelijkheden biedt om elkaar een kus en knuffel te geven. Want dat is wat wij allemaal zo moeten ontberen.

Een fijn, rustig oud en nieuw gewenst. En ... Let goed op elkaar.

Antje

Gebruikte materialen:

 • Bella Lulu: 3002/0003 Nesting dies
 • Noor! design/Joy!: 6002/1335 Sparren, 6002/1507 Christmas tree
 • Dutch Doobadoo: 473.005.001 Craftykit - Christmas Mood
 • Foam Ball Clay

3 opmerkingen:

 1. Oh dit is een supermooie kerstkaart die je gemaakt hebt! Die kleine pinguïns zijn enig! En het model kaart is ook top. Je kunt er veel op kwijt...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een super mooie kaart en geweldig leuk model!
  groetjes, Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oooh wat een mooie kaart leuk model weer zo leuk hoe je van alles hebt gecombineerd schattig die pinguins
  groetjes ellen

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je hier een reactie achterlaat! Alle reacties lees ik met veel plezier. Ook tips en trucs zijn van harte welkom.