11 juni 2020

Kerstwens 2021

Hallo allemaal,

Voor de kerstchallenge 2020 van de Egel post ik nu mijn 2e kerstkaart voor mei.
Deze keer heb ik een kaartje gemaakt met led lampjes erin. Het is naar een voorbeeldkaart van Woppie van Kuren. Het was even oefenen voordat ik het kopertape en de lampjes op de juiste plaats had, maar het is gelukt. De lampjes en de aan- uit schakelaar heb ik met een soldeerbout en soldeertin vastgezet.


De kaart is een doosje die je gewoon dicht kunt vouwen en versturen. Het designpapier en de Bella Lulu Gnomen komen uit de Feliz Navidad collectie van Noor! design. Ik ben enorm fan van de Gnomen. Ze zijn zo leuk om mee te werken. De lampjes heb ik verwerkt achter de ster in de kerstboom, het lantaarntje en de bol onderaan de muts van een gnoom. Omdat de led lampjes nogal fel zijn heb ik turquoise tissue papier voor de lampjes geplakt. 


Op de linker en rechter binnenkant heb ik ook wat gnomen met uiltjes geplaktOp de wens heb ik nog wat 3-d sneeuw aangebracht. Rechts het aan- uit schakelaartje. Voor de eerste keer vind ik het prima, maar nog even kijken hoe ik de volgende mooier weg kan werken.


Nog een fijne dag
Gebruikte materialen:
  • Noor! design: 6011/0615 Feliz Navidad, 6002/0928 Berken
  • Bella Lulu stansvel 3000/0001 Feliz Navidad
  • Marianne design: CR1288 Hekje, CR1294 Sterrenregen, CR1361 Fantasie randen
  • Viva 3-d sneeuw
  • Led kaarten maken: FB pagina Woppie van Kuren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Fijn dat je hier een reactie achterlaat! Alle reacties lees ik met veel plezier. Ook tips en trucs zijn van harte welkom.