15 juni 2020

Bloghop Bella Lulu Beren

Hallo allemaal,

Krijgen jullie ook geen genoeg van deze schattige beren ballerina's? Alle beertjes hebben een leuke tutu en balletschoentjes aan. Voor mijn kaart heb ik de Envelope Art Fold Art Bogen gebruikt. Wat een mond vol. Ik heb de basiskaart vergroot door aan weerszijden een extra paneeltje te plakken. De buitenkant heb ik beplakt met designpapier op maat van de extra paneeltjes. Zo ontstaat een stevig geheel en is de buitenkant gelijk afgewerkt.
De ballerina's op de extra paneeltjes zijn zo frêle en schattig dat ik het niet over mijn hart kon verkrijgen om er pockets overheen te plakken.

Het Bella Lulu stansvel heb ik gecombineerd met het Noor! designpapier Prima Ballerina. Wat een lieve motiefjes staan er op het designpapier Ook staan er allemaal teksten op het Bella Lulu stansvel.
3003/0060 Bella Lulu STANSVEL Beren 6011/0560 Paper bloc Prima Ballerina

De pocket in het rechter paneel is gemaakt volgens het aloude principe van een paspel zak in een colbert. Eerst heb ik een sleuf van een halve centimeter breed en vijf centimeter lang in het designpapier gesneden. De paspels heb ik geknipt uit designpapier met een ander motief en om de opening heen gevouwen en geplakt. Tegen de achterkant van het designpapier heb ik hetzelfde designpapier als de paspel geplakt en daarna heb ik alles op het paneel geplakt. In de pocket heb ik twee labels gestoken. De labels zijn net zo lang als het paneel, zo is er meer dan genoeg ruimte om een wens op de labels te schrijven.

Het paneel is aangekleed met een ballet barre waar balletschoentjes aan hangen en een zonnebloem in de kleuren van het designpapier. Op de binnenzijde van het extra paneeltje heb ik ook een zonnebloem  met een leuke tekst geplakt,

Spiegels mogen niet ontbreken en daarom hangen er twee spiegels in een fotoframe achter de ballerina's. De spiegels heb ik gemaakt met speciaal spiegelkarton. Het linker beertje heeft een kleine paraplu in haar pootje. Alles natuurlijk in dezelfde stijl.

Aan de spiegel op het linker paneel hangt een kledinghanger met balletpakje. Van tule heb ik de tutu met band eromheen genaaid. Nu kan ik de tutu om het balletpakje strikken.
De twee ballerina's op het extra paneel hebben ook een paraplu. Als achtergrond heb ik een opengewerkte bloemencirkel geplakt.
CR1470 Marianne Design Craftables Floral Doily

Ook de voorkant is versierd met een halve bloemencirkel en ballerina. Dichtgevouwen kun je de kaart gewoon in een envelop versturen.

Dit is weer mijn bijdrage voor deze bloghop. Leuk dat jullie langs zijn gekomen.
Nu mag je hoppen naar

Nog een fijne dag en let goed op elkaar,
Antje

Gebruikte materialen:
 • DDBD: 470.713.772 Envelope AFA Bogen
 • Bella Lulu: 3000/0060 stansvel en knipvel Berenjacht
 • Noor! design: 6011/0560 Prima Ballerina, 6002/0928 Berk, 6003/0084 Vintage Florishes Paraplu, 6002/1309 Fotolijstje
 • Marianne Design: LR0268 Spiegel en kastje, LR0545 Zonnebloem, LR0466 Balletschoentjes, LR0467 Balletpakje, CR1470 Floral Doily
 • Pareltjes

2 opmerkingen:

 1. Super mooi deze kaart en heel veel op te zien. De beren doen het goed op deze kaart! Groetjes Betha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een superleuke kaart met al die ballerina beertjes, zo leuk die tutu's en de roze kleurtjes
  wat heb je weer leuke details gebruikt
  groetjes ellen

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je hier een reactie achterlaat! Alle reacties lees ik met veel plezier. Ook tips en trucs zijn van harte welkom.