12 juni 2020

Christmas Party

Hallo allemaal,

Je kunt niet  vroeg genoeg beginnen met kerstkaarten maken. Dit is alweer mijn eerste juni kaart voor de Egel Kerstchallenge 2020. Het hagelt parelmoeren kraaltjes achter Ollie de sneeuwpop en Rudolf het rendier. De figuurtjes komen uit het Bella Lulu knipvel Christmas Party. Aan dit leuke model kaart heb ik mijn eigen draai gegeven.


Op de hulstrand heb ik donkergroene blaadjes geplakt en rode glitter drops op de besjes.
De ijspegelrand is voorzien van een laagje 3-d sneeuw.

De binnenkant is afgewerkt met design papier en in de pockets heb ik labels gestoken. Eén met een leuke tekst en op het witte label kan ik een wens schrijven. Langs de randen van de pockets heb ik ook een hulstrand geplakt.

De pinquin maakt het geheel af.

Nog een fijne dag
Gebruikte materialen:
  • Bella Lulu knipvel 3000/023 Christmas Party, 3000/0043 Funny Santa (tekst)
  • Noor! design: 6011/0561 Joy To The World, 6002/1230 Hulstrand
  • Noor & Zo: Online workshop Regenkaart van Irina Kikkert
  • Nuvo: Glitter drops - Ruby Slippers -
  • Vaessen labelpons scallop
  • Marianne Design: CR1361 Sneeuwrand, LR0392 IJspegelrand
  • Nellie's Choice: Effect Snow

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Fijn dat je hier een reactie achterlaat! Alle reacties lees ik met veel plezier. Ook tips en trucs zijn van harte welkom.