25 maart 2020

hieperdepiep

Welkom allemaal,
 
Vandaag heb ik een gezellige verjaardagskaart gemaakt met de DDBD mallen Cirkel en Hoera. Bij de Hoera mal zit ook een mal met kaarsjes.

 De kaarsjes kun je net zoveel verlengen als je zelf wilt. Ik heb dertien kaarsjes gemaakt. Op de kaarsjes kun je met letters een wens plakken. De vlammetjes heb ik ingekleurd met memento inkt kleur Dandelion. De kern van de vlam is gemaakt met een heel oude druppelpons van Tom tas. Als laatste heb ik wat zwarte lijntjes rond de kern getekend.


 De kaarsjes heb ik eerst als harmonica ingevouwen en aan de linkerkant op het designpapier geplakt. Naast de kaarsjes heb ik een snee in het designpapier gemaakt en hier een lint doorheen geregen. Met het lint strik je de kaarsjes op elkaar.

 
Hier zie je de H van HOERA . Het beertje met de kadodoos heb ik schuin achter de H met foamtape opgeplakt. Het designpapier is redelijk druk en daarom heb ik rond de letters allemaal zwarte stiksteekjes getekend.


Nog een fijne dag en tot de volgende kaart,
Antje

Gebruikte materialen en mallen:
 • Dutch Doobadoo: 470.713.676 Cirkel, 470.713.779 Hoera
 • Bella Lulu knipvel 3000/010 Let's Party
 • Noor!designpapier: 6011/0609 Let's Party
 • Noor!: 6002/1198 Blauw Frame Swirls, 6002/0978 Filmstrip
 • Marianne Design: LR0329 Vlaggenlijn, LR0625 Hartjesballon, CR1453 Letters
 • Nuvo Chrystal Drops - metallic - Bright Gold 

1 opmerking:

 1. oooooh wat een feest zo gezellig hoe de beertjes hun feestje vieren als je deze kaart krijgt kan je dag niet meer stuk
  groetjes ellen

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je hier een reactie achterlaat! Alle reacties lees ik met veel plezier. Ook tips en trucs zijn van harte welkom.