23 maart 2020

Bloghop kiekeboekaart Lentegroetjes

Welkom allemaal, 

hoe onwerkelijk is het leven op dit moment. Gelukkig hebben wij een heerlijke hobby die helpt de gedachten even te verzetten. Gaan jullie vingers al kriebelen om ook met deze kaart aan de slag te gaan?

Met het leuke Bella Lulu knipvel Lovely Aquarels gecombineerd met het Noor! designpapier Vintage Soul heb ik een vrolijke lentekaart gemaakt. 

De bandarole om de kaart heb ik aangekleed met de Bella Lulu luchtballon, een tekst en een mooie bloem met blaadjes. De tekst heb ik als wolk uitgestanst.


Als extra heb ik een stansrand langs de bovenkant geplakt. Op de rand heb ik met Nuvo Chrystal drops wat pareltjes aangebracht en wat glitters. Ook heb ik op de rechterbovenhoek nog een bloem verwerkt. De bloemen en blaadjes zijn allemaal gemaakt van cardstock en designpapier. Hierdoor past alles perfect bij de kaart. De meeldraden komen uit mijn eigen collectie.

De kaart met de bandarole eromheen
Op de linkerfoto zien jullie de voorkant zonder de bandarole. Links onder heb ik een kuikentje met paasei verwerkt onder een grasrandje. Rechtsonder heb ik nog een kuikentje verwerkt op een stapel stenen. De stenen heb ik iets ingekleurd om diepte te creëren.

Op de rechter foto krijgen jullie alvast een inkijkje in de kaart. Hier zie je goed het diafragma achter de piloot.


De piloot heb ik op rose cardstock gemat. Achter het diafragma heb ik een leuke tekst met doodlerandje geplakt.De binnenkant van de kaart heb ik afgewerkt met strikjes en paaseieren aan de haak. Ook hier heb ik ervoor gekozen om de kuikens en kleine eieren te verstoppen onder een grasrandje.

De binnenkant van de kaart met de bandarole eronder. 

Bedankt voor het langskomen en
let goed op elkaar, Antje

Gebruikte mallen en materialen:
 • Bella Lulu knipvel 3000/0030 Lovely Aquarels
 • Noor! design: papier 6011/0568 Vintage Soul, 6002/1197 Randstans, 6002/0933 Blauwe mal met Hoek, 6002/1081 Floral Flourishes, 6002/0769 Dennentakken, 6002/1233 Kettingen, 6002/1178 Grasrand
 • Marianne Design: LR0531 Wolken, LR0619 Merry Christmas (achtergrond luchtballon)
 • Nuvo: Crystal Drops -Bottle Green-, Glitter Drops Ruby Slippers

5 opmerkingen:

 1. Dit heerlijke leuke lente knipvel is zo leuk he.Helemaal mijn kleurtjes, echt een hele mooie kaaet. Groetjes Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige creatie! Superleuk idee met die mooie banderol er omheen! Superleuk in dit lente-thema! Hier word je toch helemaal blij van!
  Groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi vrolijk lente kaartje. Die vrolijkheid kunnen we nu met z'n allen goed gebruiken.
  Groetjes vicky

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een gezellig lente kaartje met de vrolijke kleurtjes en die schattige konijntjes
  groetjes ellen

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je hier een reactie achterlaat! Alle reacties lees ik met veel plezier. Ook tips en trucs zijn van harte welkom.