05 maart 2020

Katten, Kitties, Kittens

Hallo allemaal,

Katten, Kitties, Kittens, de katten van Purrfect Kitties en het papier vind ik zo lief en leuk dat ik er nog een kaart meegemaakt heb. Nu voor mijn jarige nichtje. Ik heb hetzelfde patroon gebruikt als voor de Storm op zee - kaart.

Voor deze kaart heb ik de openingen uitgestanst met een geschulpte stans. De katten links en rechts zijn in een portretlijstje opgehangen.
 Van het label met de witte poes erop heb ik een pocket gemaakt. In de pocket zijn twee labels uit het labelvel Purrfect Kitties gestoken. Op de labels heb ik Tiny Tabs gezet. In de opening hangt een kattenbedel aan een lint.


Op de kaart zijn allemaal verschillende katten verwerkt zoals Bella Lulu kitties, Purrfect Kitties, Dear Kittycat en minikatten. De randen zijn voorzien van een mooie kantrand. Verder heb ik veel tags en labels verwerkt op de kaart.


Allemaal visjes, visgraten en minikatten

 Zie je door de opening Dear Kittycat? Ze ligt heerlijk te chillen terwijl een minikat over de rand sluipt op zoek naar ...... een prooi?
Op de achterkant heb ik nog een pocket met label gemaakt. 

Heb je genoten van mijn kaart? Dan vind ik het leuk als je een reactie achterlaat. Het is altijd leuk om jullie reacties te lezen.

Graag tot de volgende kaart,
Groetjes Antje

Gebruikte materialen:
 • Bella Lulu knipvel 3000/0056 Purrfect Kitties
 • Noor! design Purrfect Kitties: 6011/0422 Labelvellen, 6011/0642 design papier
 • Noor blauwe mal: 6002/0922 Happy Birthday 
 • Jou! crafts: 6002/1309 Portretlijst, 6002/1191 Tiny tabs, 6002/1457 Little Happiness - Fish - ,
 • 6002/1321 Jocelijne - Dear Kittycat -
 • Vaessen: 21449-005 Randpons madeliefje
 • Marianne design: CR1451 Katjes
 • Craft emotions: 115633/0709 Perforatierand

1 opmerking:

 1. oooh wat een mooi kaartje en wat is er weer een hoop op te zien zo leuk al die poezen, groot, klein pootjes enz enz.
  groetjes ellen

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je hier een reactie achterlaat! Alle reacties lees ik met veel plezier. Ook tips en trucs zijn van harte welkom.