07 februari 2020

55 jaar jong

Hallo allemaal,

Deze katten vind ik zo leuk! Heb ik een avond geen zin om te gaan knutselen, dan ga ik heerlijk relaxed plaatjes knippen. 3-D plaatjes vind ik nog steeds heel leuk om te maken. Voorlopig liggen er nog heel wat plaatjes die er om vragen verwerkt te worden op een kaart. En daarom maak ik af en toe een heerlijke  ouderwetse 3-D kaart.

Dit is een explosion pop up kaart. Er zijn verschillende vormen van, maar deze zag ik op een YouTube filmpje en ik kon het niet laten om mijn draai er aan te geven. Dit is de voorkant.

De kattenplaatjes zijn van Yvonne Creations

En zo ziet de kaart er uit als je hem open doet. Het vouwen is helemaal niet moeilijk, maar je moet het even zien.


Voor deze kaart heb je wel dun designpapier nodig. Met dik papier lukt het vouwen niet. De pop up 'Jarig' heb ik zelf getekend en uitgesneden. Hiervoor heb ik de DDBD kaart Jarig als voorbeeld genomen.
Hieronder zie je de uitwerking.

Wat een lieve kleurtjes hebben de katten. Ze passen prima bij het designpapier.
Het designpapier is uit 2004. Zo zie je maar, wie wat bewaart die heeft wat.


 Dit is de achterkant van de kaart. Ik heb hier een pocket gemaakt met daarin twee labels. De kaart is voor mijn jongste zusje. Zij wordt 55 jaar jong. De achterkant heb ik ook opgeleukt met een mooie rand en vlaggetjes. En nu ik dit zo type zie ik dat ik vergeten ben de vlaggetjes aan een lijntje te hangen. Tja, niets meer aan te doen de kaart is al onderweg. Zou ze het mij vergeven?

Gebruikte mallen en materialen:
 • Yvonne Creations: knipvel CD10484
 • doodlebug design inc.: designpapier uit 2004
 • Joy!crafts: 6002/0934 Blauwe randmal, 6002/1081 Floral Flourishes
 • Marianne Design: LR0329 Vlaggetjes, LR0458 Blaadjes gebruikt, CR1417 Letters, Tekst stempel
 •  Floral punch:varenblad
 • Nuvo: Crystal ddrops Red Berry, Double Denim, Glitter Drops White Blizzard
 • Vaessen labelpons
 • Overig: blauw tule

1 opmerking:

 1. wat een geweldig leuke kaart met de poezen erop, leuke details heb je gebruikt. Ik zou het je vergeven hebben hoor als ik zo'n schattige kaart kreeg haha
  groetjes ellen

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je hier een reactie achterlaat! Alle reacties lees ik met veel plezier. Ook tips en trucs zijn van harte welkom.