27 februari 2020

Storm op zee

Hallo allemaal,

Wat een storm teweeg kan brengen.... Storm Dennis is de inspiratiebron voor deze strandkaart. De achtergrondfoto is vlak na de storm genomen op het strand van Noordwijk. Perfect voor op mijn kaart.


Ik heb allemaal stansjes gebruikt die iets met het thema 'Nautisch' te maken hebben. De leuke zeemeeuwen staan op het Bella Lulu knipvel Zeemeeuwen en passen perfect bij het designpapier Nautical Traveler van Noor! design.


Achter de steiger zie je de golven en zeemeeuwen goed. Een zeemeeuw dobbert lekker op de golven en als je goed kijkt zie je de zwemvliezen van een andere zeemeeuw nog net uit het water steken.De zeemeeuwen vliegen boven de zee.
Ze zijn op een strookje mica van 1 cm breed geplakt.Ook op het strand ligt een bootje.

Voor de liefhebbers heb ik de tekening van de kaart gemaakt. Deze vindt je hieronder.


De kaart is niet moeilijk en wordt uit één stuk cardstock gemaakt. Volg de stappen van 1 tot en met 12 en de basis van je kaart is gemaakt. TIP: voordat je naar stap  9 (de flapjes inlijmen) gaat zou ik eerst de buitenzijde met designpapier beplakken. Je kunt de kaart dan nog plat leggen en makkelijk bewerken. Nadat alle designpapier op de kaart geplakt is breng je dubbelzijdig tape aan op de binnenkant van de buitenste twee paneeltjes. Zie stap 12. Vervolg daarna met stap 9.


Je kijkt nu vanuit twee hoeken naar de zee. Er dobbert ook een bootje in de zee. Het bootje is vastgebonden aan de meerpaal met een stevig stuk touw. De schelp met Hartelijk Gefeliciteerd erop heet 'scheermes' en deze schelpen liggen gewoon langs de waterlijn op het strand. De schelpen heb ik met 3-d kit vastgelijmd. Kan ook met een lijmpistool.

Heb je genoten van de kaart? Dan vind ik het leuk als je een reactie achterlaat. Het is altijd leuk om jullie reacties te lezen.

Nog een fijne dag en tot de volgende kaart. 
Groetjes Antje

Gebruikte mallen en materialen:
 • Bella Lulu knipvel 3000/0051 Zeemeeuwen 
 • Noor! designpapier: 6011/0644 Nautical Traveler 
 • Joy!: 6002/1442 Lighthouse, 6002/1443 Seagulls, 6002/1457 Little Happiness -Fish-
 • Marianne design: LR0594 Roeiboten, LR0597 Steiger, LR0600 Golf, CR1276 Golf, CR1279 Meerpaal, CR1409 Visnet, CR1441 Duinhek
 • Touw en schelpen


2 opmerkingen:

 1. oooh wat een gaaf kaartje met de geweldige meeuwen erop en alle andere leuke details waar een storm toch niet goed voor is haha.
  groetjes ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een Prachtige kaart!! Super mooie details zoveel moois te zien.
  Groetjes Doris

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je hier een reactie achterlaat! Alle reacties lees ik met veel plezier. Ook tips en trucs zijn van harte welkom.