06 februari 2020

heppie Bursdeej


 Hallo allemaal,

Vandaag heb ik een kaart gemaakt met de Swing Card Art Trifold.
 Als ik een mal nog niet gebruikt heb, dan maak ik eerst een proefversie met gewoon printpapier. De mal trek ik pas over op cardstock als het patroon goed is uitgesneden. De proefversie bewaar ik daarna achter de originele mal.

Van deze mal is de horizontale uitsnede best groot. Daarom heb ik voor de stabiliteit aan beide zijden van de kaart een 'vleugel' geplakt en deze uiteraard ook versierd. Op deze foto zie je goed naast en achter de tekst Happy Birthday de gebloemde 'vleugels' met ook een mooie rand er langs.


En zo ziet de kaart er opgevouwen uit. Op de 'vleugel' links heb ik een leuke boom en Gnome met foamtape opgeplakt. De Gnome voor het meisje is ook met foamtape opgeplakt. De tulen strik maakt de kaart af.


Als je de kaart helemaal plat neerlegt dan zie je goed de pocket met de labels in het midden. Rechts achter heb ik ook een pocket met label geplakt. Op dit label komt een verjaardagswens voor mijn zusje. 

Groetjes,
Antje
 
Gebruikte materialen en mallen: 

 • Noor!design: 6002/0923 No end Border Happy Birthday, 6002/1383 Randstans Esmee, 6002/1384 Blauwe Doily mal, 6011/0424 Afternoon tea
 • Bella Lulu combideal 3001/0052 Vintage Gnomes
 •  Dutch Doobadoo Swing Card Art Trifold 470.713.316


1 opmerking:

 1. wat een mooie kaart mooie mal is dat goede tip om van de mal eerst een printversie te maken
  ga ik ook eens proberen.
  mooie details heb je weer gebruikt mooi plaatje met dat meisje en mooie kleurtjes dp papier
  groetjes ellen

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je hier een reactie achterlaat! Alle reacties lees ik met veel plezier. Ook tips en trucs zijn van harte welkom.