10 april 2023

Girlz Rebel Challenge #26 - Washi tape

Hallo bloggers,

Het is 10 april dus tijd voor weer een nieuwe challenge op Girlz Rebel Challenge. Het thema voor Challenge 26 is kleurencombi + washi tape

Een kaart maken met washi tape vind ik altijd moeilijk. Gelukkig is het mij gelukt om voor jullie een mooie voorbeeldkaart te maken. Het is een verjaardagskaart geworden in de vorm van een CD. In het midden maakte ik een shaker gevuld met muzieknoten.

Kleurencombi + washi tape
 De mal is van Dutch Doobadoo en lag al een poosje op mijn buro. Ik had nog geen inspiratie genoeg om de mal te gaan gebruiken. Volgens DDBD is het een donut met een hap eruit. Toen ik naar de rolletjes washi tape en de mal keek borrelde een idee naar boven. Ik ga er een muziek CD mee maken.

Ik heb de mal eerst 2x overgetrokken op wit cardstock en uit de voorste mal de cirkel gestanst. Daarna heb ik met washi tape de cirkel omwonden. Net zo als je vroeger met een rondje karton en wol een pompoen maakte.
 
 
Vervolgens heb ik van internet een mooie bijpassende achtergrond geprint. Dit is de achtergrond van de shaker. In de shaker zitten allemaal groene en zwarte muzieknootjes. Om de shaker heb ik een rand gestanst en deze ook op kleur omwonden met washi tape en erop geplakt.
 

Op beide rondjes van de CD heb ik achter de hap 'Van Harte' geplakt. Op de binnenkant heb ik een rondje glittergroen met daarop de verjaardagswens en nog wat muzieknootjes geplakt.

Benieuwd naar de andere voorbeeldkaarten van de dames van het DT?

Klik hier om door te gaan naar de site van GRC.

Meedoen kan van 10 april – 9 mei.

Groetjes, Antje

Gebruikte materialen:

 • Dutch Doobadoo: 470.713.693 Donut A5 
 • Marianne Desgin: CR1367 Muzieknoten, CR1560 Circle Van Harte
 • Joy!crafts: 6002/1167 Fun with music - notenbalk - 
 • Action: Diverse soorten en kleuren washi tape 
 • Tonic Studio: Shaker

6 opmerkingen:

 1. Wat 'n bijzondere creatie heb je gemaakt Antje. Leuk idee om dit zo te doen! Het is een erg kleurrijk geheel geworden.
  Gaat het verder wel met je??
  Nog een mooie Paasdag. 🐣🍀
  GROET, Wilma.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een heel vrolijke creatie, leuk bedacht. Leuk met de shaker in het midden en "van harte" in de "hap".
  Ik hoop dat alles oké met je is en dat je een fijne dag hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuke kaart , heel origineel en zo leuk dat je er een shaker van hebt gemaakt!

  groetjes van Ank

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een hele mooie uitgebreidde kaart Antje dit is volgens mij best nog passen en meten! Heel kleurrijk is ie met aparte details weer! Denk goed om jezelf hoor, fijn dat je toch even aan de hobby kon.
  paasgroetjes van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel erg MOOI wat je daar hebt gemaakt Antje en wat een kleurenPRACHT.
  Liefs, Wilma 😀😀😀

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je hier een reactie achterlaat! Alle reacties lees ik met veel plezier. Ook tips en trucs zijn van harte welkom.