13 april 2023

52 Weeks To Christmas - Week 15

Hallo bloggers,

 Het is week 15 en tijd voor onze wekelijkse kerstkaart bij 52 WTC.
 
 
Lieve blogsters, het is de afgelopen weken stil geweest op mijn blog. De kaarten die er wel op staan had ik al eerder ingepland. In het dagelijkse leven wijd ik niet snel uit over ons privé leven, maar we maken op dit moment een moeilijke tijd door. Na een ziekenhuisopname van ruim veertien dagen is mijn man nu gelukkig weer thuis. Door zijn zeldzame ziekte (slechts 1 op de 100.000 krijgt deze aandoening) is ons leven in nog geen half jaar tijd stil komen te staan. Van een sportief en actief leven naar 24 uur mantelzorg. Het zal nog wel even duren voordat wij dit een plaats kunnen geven. Eerst maar alles laten bezinken en tot rust komen. Gelukkig zijn we beiden heel positief en gaan we op zoek naar een andere invulling van ons leven. We hopen dit te doen samen met iedereen die ons lief is. Het kaarten maken helpt mij om te ontspannen en tot rust te komen en even te ontsnappen uit het zorgzame leven.
Dus .....   hier ben ik weer ...... en dit is mijn kerstkaart voor deze week. Door alle ziekenhuisbezoeken lukt het mij nog niet om jullie blog te bezoeken, maar als alles wat genormaliseerd is hoop ik daar weer snel tijd voor vrij te kunnen maken.
 
Voor deze kaart heb ik nog maar een keer mijn blok met designpapier en plaatjes tevoorschijn gehaald. De kleuren vind ik zo mooi en je hebt snel een leuke kerstkaart.
 

Deze oude randpons van Martha Stewart blijft prachtig. Het was een heel geliefde pons en wie weet komen de randponsen weer terug. De binnenkant van de kaart is nog niet klaar, maar dat komt nog wel. Belangrijk is dat ik weer een begin gemaakt heb met het maken van kerstkaarten.
 

Een heel fijne dag,
Groetjes Antje
Gebruikte materialen:
 • Craft Sensations: Desogmnpad It's beginning to look a lot like Christmas
 • Marianne Design: Stempel EC0151 Kerstknuffels

22 opmerkingen:

 1. O jeetje Antje, wat zijn jullie in een vreselijke situatie gekomen, heel veel sterkte voor je man en jou. Jullie positieve instelling zal jullie helpen een weg te vinden.

  Je kerstkaart is mooi, dat randje is zeker een heel mooie. Ik hoop dat er nog vele kaarten mogen volgen hier op je blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat heftig allemaal, wat jullie is overkomen.
  Sterkte voor jullie allemaal.
  Leuk kerstkaartje.
  Groetjes Elle-Jeanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een heftige tijd zitten jullie in .
  Ik hoop dat jullie jezelf er een beetje doorheen kunnen wurmen..Heel veel stekte toegewenst.
  Je kaart is weer een plaatje hopelijk kun je af en toe een beetje daar je verzet in vinden...
  Gezellig dat je er bij bent met een wekelijkse kerstkaart bij 52WTC.
  Lieve groetjes Annemarie en Merit DT52WTC.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een heftige situatie waar jullie inzitten ik hoop dat jullie je weg erin kunnen vinden heel veel sterkte gewenst
  fijn dat je je kan afleiden met het maken van kaartjes wat een mooi heb je vandaag weer staan met het leuke dp, plaatjes en details
  groetjes ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Doe kalm aan. We hebben geduld en voor nu is het voor jullie belangrijk dat het een plek krijgt, dat jullie het verwerken en er een draai aan kunnen geven waarmee jullie de dagelijkse draai weer vinden.

  Je kaart is mooi.

  Doe kalm aan. We zien je vanzelf wel weer.

  Lieve groet, Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat klinkt zeer heftig, Antje. En het een plekje geven zal best even duren, maar neem er de tijd voor, want het is niet anders. Gelukkig dat jullie allebei positief in het leven staan, dat helpt al voor de helft.
  Wij kunnen ook al jaren niet meer doen waarop we altijd gehoopt hebben, maar het proces is bij ons geleidelijker gegaan.
  Heel veel sterkte voor allebei.
  Je kaartje is weer een mooierd. En kaartenmaken is een heerlijke afleiding.
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een akelig nieuws, dat zal voor beiden niet meevallen.
  Ik wens jullie heel veel sterkte met het verwerken hiervan en om je leven weer op een andere manier in te gaan vullen.

  Je kaart is prachtig, hopelijk is het kaarten maken voor jou een mooie afleiding.

  groetjes van Ank

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Antje. Wat fijn dat je ons een kaart laat zien. Fijn dat je je even hebt kunnen ontspannen. Want wat jullie meemaken klink heel heftig. Dat kost zeker tijd om dit te verwerken en je leven anders gaan inrichten… en kijken wat jullie nog wel kunnen.. ik wens jullie heel veel sterkte. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ondanks jullie heftige periode , zie ik een schitterende kaart ;)
  Veel sterkte toe gewenst en een fijne dag v Epie

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Prachtige kaart !!!
  Maar heel heftig allemaal..... ik zit helaas ook in dat schuitje van de mantelzorg...morgen weer een operatie !
  Ik vind het soms heel moeilijk .....
  Heel veel sterkte .
  Denk aan je !
  Groeten Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat heftig allemaal Antje....hopelijk kunnen jullie het een plekje geven al zal dat niet gemakkelijk zijn!
  Het is wel fijn om even weer wat van je te zien....maar ik begrijp ook zeker datje hoofd niet altijd naar het bloggen staat hoor
  Je kaartje is heel mooi geworden.
  Lieve groetjes en heel veel sterkte,
  Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dat klinkt inderdaad heel heftig! Het lijkt me inderdaad moeilijk om daar mee om te gaan. Ik wens jullie heel veel sterkte toe. Je kaartje is weer een mooie. en inderdaad deze kleuren doen het heel mooi bij elkaar! Fijn dat je weer meedoet met 52 WTC. Groetjes Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat deel je wel op je blog en wat niet hè, blijft altijd een dingetje. Ik vind dat niemand zich hoeft te verontschuldigen als het wat stiller is op een blog door andere zaken die de aandacht opeisen. Ik wens jullie veel sterkte om hier een weg in te vinden en positiviteit helpt zeker, rustig de boel verwerken en wanneer het kan een mooi kaartje maken zoals voor vandaag en bloggen komt t.z.t wel weer een keer! Hou jullie goed Antje!
  xx Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Lieve Antje. Wat naar dat jullie in zo'n vervelende situatie terecht zijn gekomen. Ik hoop van harte dat het op korte termijn toch weer de goede kant op mag gaan...
  Heel veel sterkte voor beiden en fijn als je weer eens de tijd kunt nemen voor de hobby. Je hebt een hele mooie kaart gemaakt!
  GROET, Wilma.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Een prachtige kaart Antje en zo fijn dat je hier je ontspanning en rust in kunt vinden. Het is heel wat dat jullie samen doormaken heel veel sterkte en kracht gewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Dat klinkt heel heftig Antje en je hoeft je nooit te verontschuldigen wat mij betreft. Fijn dat jullie positief in het leven blijven en jij kunt wat afleiding vinden in deze leuke hobby. Je kerstkaart is een plaatje, dit blok en deze kleuren blijven mooi vind ik. Sterkte voor jullie gewenst.
  Gezellig je weer te zien bij 52 WTC.
  Lieve groetjes Miranda dt 52 WTC

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Dat was even schrikken Antje, en voor jullie heel heftig en inderdaad even laten bezinken en er proberen een weg in te vinden. Ik wens jullie heel veel sterkte.
  Maar fijn dat de hobby wat ontspanning kan brengen. Je hebt toch weer een prachtige kaart gemaakt.
  Groetjes van Marian.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Je kerstkaart is weer schitterend met dit mooie blok. Wat een heftige periode waar je nu in zit, wens je heel veel sterkte.
  Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een nare situatie met je man, Antje. Ik snap dat je niet aan bloggen/kaarten maken toekomt.
  Dit is wel weer een mooie kaart in leuke kleurtjes.
  Fijn dat je weer meedoet met 52WTC.
  Groetjes
  Jantine DT 52WTC

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik wens jullie heel veel sterkte met die moeilijke periode waarin jullie nu inzitten, fijn dat je even tijd hebt gevonden om deze leuke kaart te maken.
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat heftig Antje wat jij en je man doormaken, ik wens jullie heel veel kracht toe om de ziekte een plekje te geven, fijn dat je hobby je even wat afleiding geeft. Je hebt weer een prachtig kerstkaartje gemaakt. Heel veel sterkte nog gewenst. Leuk dat je meedoet bij 52WTC. Groetjes Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Jeetje wat een nare en verdrietige gebeurtenis in jullie leven Antje….ontzettend veel kracht en sterkte!
  Fijn dat je wel je ontspanning kunt vinden in het kaarten maken, je kerstkaart is natuurlijk weer erg mooi xx

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je hier een reactie achterlaat! Alle reacties lees ik met veel plezier. Ook tips en trucs zijn van harte welkom.