22 november 2022

Verre stranden

 Hallo bloggers,

Voor een vriendin die zand spaart van over de hele wereld brachten wij in 2018 zand mee uit Canada en dit jaar van de Shetland eilanden. Nu is zij in november jarig, dus lijkt het mij zo leuk om een kaart te geven waarop het zand is verwerkt. De piraten hebben alle zeeën afgestruind op zoek naar het zand dat ik verwerkt heb in de blister. Op de creabeurs in Rijswijk kocht ik twee glazen potjes. Voor haar verzameling vulde ik die ook met het zand en plakte de flesjes met een strookje dubbelzijdig tape op de blister.

Het anker heb ik twee keer uit wit cardstock geknipt en daarna aan de bovenkant met een strookje op elkaar geplakt. Van de achterkant heb ik de punt afgeknipt en nu blijft de kaart goed staan. 

Haai heeft zich met zijn riem vastgeketend aan het anker

Oh, oh, wat zijn haai en het piratenmeisje blij met het zand. Ze hebben het verpakt in een mooie geschenkdoos met een doorzichtige wand. Om te voorkomen dat het zand door elkaar gaat heb ik een wandje van dubbel foamtape in het midden van de geschenkdoos geplakt.
 
Het zand uit Canada lag nog steeds in een la. Ik vergat elke keer het mee te nemen. Geluk bij een ongeluk, want nu is het verwerkt in de kaart en dat is veel leuker dan het geven van een plastic zakje zand. En zo zijn de verschillen tussen het zand goed te zien.
Inmiddels heeft zij de kaart ontvangen en ze is zo blij met de kaart en het zand!

Groetjes en tot de volgende kaart,
Antje
Gebruikte materialen:
 • Noor!Design: 6011/0569 DP Sailing home, 6013/0342 Seaside greetings - achtergrondplaatje
 • Bella Lulu: 3000/0013 Knipvel Piraten
 • Studio Light: SL-ES-CD252 Christmas Gift Shaker, SL-ES-Blis02 Shaker blister
 • Dutch Doobadoo: 470.713.765 Anker
 • Marianne Design: LR0660 Koraal6 opmerkingen:

 1. Wat een geweldige creatie! Opzich al, zonder het zand-verhaal, maar het verhaal dat bij de kaart hoort maakt het helemaal supergaaf! Ik kan me heel goed voorstellen dat de vriendin enorm blij is.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige creatie.
  Er is veel om te zien op je kaartje.
  Groetjes Elle-Jeanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een mooi kaartje wat gaaf dat zand erin verwerkt en wat is er weer veel op te zien met de leuke details
  groetjes ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wát GAAF Antje! Wat 'n prachtige en originele creatie heb je weer gemaakt, dát geloof ik heel graag dat ze er blij mee was, hier word je ook helemaal blij van! 😀 Erg mooi gedaan dit.
  Fijne dag vandaag.
  GROET, Wilma.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een bijzondere hobby, zand verzamelen. Geweldig zoals je dit zand cadeau hebt gedaan met die superleuke en mooi gemaakte kaart. Heel knap Antje zoals je alles gecombineerd hebt.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo wat heb je dat geweldig bedacht Antje! Super origineel en ik kan me helemaal indenken dat je vriendin er blij mee was. Had ze natuurlijk helemaal niet verwacht.

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je hier een reactie achterlaat! Alle reacties lees ik met veel plezier. Ook tips en trucs zijn van harte welkom.