06 november 2022

Het meisje met de parel

 Hallo bloggers,

Hoera, mijn man en mijn zusje zijn vandaag jarig. Deze kaart maakte ik voor mijn zusje. Mijn man hoefde geen kaart, dus dat scheelt weer een hoop werk, ha, ha.... Mijn zusje heeft ook diverse hobby's zoals schilderen en beeldhouwen dus heb ik een kaart gemaakt die aansluit op haar hobby schilderen.

Van internet heb ik een kleurplaat van 'Het meisje met de parel' gekopieerd en in Word op maat gemaakt. Daarna heb ik een schilderij als voorbeeld gebruikt om het meisje in te kleuren met copics. Toevallig komen de kleuren overeen met de kleuren op het schilderspalet.

De oorbel met parel en het kraagje heb ik met stickles bewerkt. Nu glimmen ze mooi. Voor het schilderspalet heb ik eerst rondjes ingekleurd, uitgeknipt en daarna op het palet geplakt.

Het is zo leuk spelen met de kleurpotloden en verfpenselen.

De achterkant heb ik ook afgewerkt met wat penselen en kleurpotloden. Als steun heb ik rechtsonder een extra flapje geplakt. Nu valt de kaart niet zo snel om.

 
Wij maken er vandaag een gezellige dag van. 
Groetjes Antje

Gebruikte materialen:

 • Studio Light: SL-ES-CD123 Card shape, SL-ES-PP54 Essentials Spooky colors
 • Marianne Design: LR0407 Petra's beautiful border, LR0760 Art Supplies, LR0761 Stationary, PK9120 Paperbloc Old Press 

8 opmerkingen:

 1. Allereerst proficiat met je man en je zusje.
  Wat een kunstwerk heb je voor je zusje gemaakt. Leuk om hem zo persoonlijk te maken met al die verfspulletjes en kleurpotloden. Je bent een 2e Vermeer, zo mooi is het meisje met de parel gekleurd.
  Fijne dag!
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hartelijk gefeliciteerd met de jarige jobjes,wat een feest.
  Je kaart is super fantastisch, hoe krijg je het toch steeds voor elkaar Antje.
  Je zusje zal er heel blij verrast mee zijn xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met je man en zus! En je kaartje is heel goed geslaagd, alles zo mooi op elkaar afgestemd en heel toepasselijk!
  Een gezellige dag.
  Groetjes Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd me5 je man en zusje. Je hebt een prachtige kaart voor haar gemaakt. Mooi fleurig en kleurig… dat past bij een schilderes… Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Allereerst gefeliciteerd Antje, met beide verjaardagen! Je hebt weer een fantastische kaart gemaakt voor je zusje, zo heel toepasselijk! En ik wist niet dat jij zo mooi kunt kleuren! 😲
  Hele fijne, gezellige dag vandaag!
  GROET, Wilma.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dubbel feest, gefeliciteerd met de jarigen en vooral voor je zusje is het FEEST als ze deze persoonlijke prachtkaart bewonderd!
  Mijn man krijgt ook geen kaart als hij jarig is 😊.
  XxIrene

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Van harte gefeliciteerd met je man en zusje Antje en je kaart daar raak ik niet op uitgekeken, prachtig en heel creatief verzonnen!!! Je zusje raakt ook vast niet uitgekeken en krijgt een mooie plek, ze zal hem koesteren!!!
  xx Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gefeliciteerd met de verjaardag van je man en die van je zusje Antje. Wat een prachtige persoonlijke kaart heb je voor je zusje gemaakt. Zo leuk bedacht om er een schilderij op te verwerken. Ik ben er weg van en ik denk je zusje ook.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je hier een reactie achterlaat! Alle reacties lees ik met veel plezier. Ook tips en trucs zijn van harte welkom.