15 november 2022

Girlz Creative Crafts - Challenge 31

Hallo bloggers,

Het is 15 november en dan gaat de nieuwe challenge bij Girlz Creative Crafts van start. Het thema van Challenge 31 is: kerst/Winter

Vinden jullie het ook zo leuk om kerstkaarten te maken? Ik ben er dol op. Deze keer heb ik de nieuwe DDBD mal Card Art Huisje gebruikt voor de basis. Achter het raam en de deur heb ik eerst "gordijntjes" gehangen en daarna de achtergrond met foamtape erachter geplakt. Nu zit er iets diepte in de kaart.

Gnome heeft een kerstboom uit het bos gehaald en komt net thuis met de auto. Wat hij niet heeft gezien is dat er een eekhoorntje met de boom is meegelift.
 
 
De baard heb ik eerst op een wattenschijfje gestempeld en uitgeknipt. Daarna heb ik de schijfjes gesplitst en met het wollige deel naar boven opgeplakt. De kleertjes van Gnome heb ik weer met de paper piecing techniek gemaakt.

 
Het huisje heb ik twee keer uitgeknipt. Net onder de rand van het dak heb ik een vouw gemaakt en de bovenkanten op elkaar geplakt. Nu kan het huisje staan en is er plaats voor de kerstwens. Het geruite strookje met daarop 'Have a holly jolly Christmas' komt ook uit het designblok van Craft Sensation.
Ik ben heel benieuwd naar jullie creaties.

Challenge 30 loopt van 15 november tot 14 december. Doen jullie gezellig mee?

Klik hier om door te gaan naar de site van GCC.

Groetjes Antje

Gebruikte materialen:

 • Dutch Doobadoo: 470.784.175 CA Huisje
 • Marianne Design: CS1106 Stempel en Die Gnomes, LR0773 Fijne Kerst, LR0778 Hekje, CR1602 Pine Trees by Marleen, CR1606 Punch - Forest critters
 • Joy!crafts: 00602/1650 Xmas car
 • Craft Sensations: It's Beginning to look a lot like Christmas design blok

6 opmerkingen:

 1. Hij is fantastisch mooi Antje, die gordijntjes zijn erg gaaf bedacht én uitgevoerd xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een superleuke, mooie kaart met zoveel details, schattig die gordijntjes. Ook je vorige kerstkaart is heel gaaf, ik vind die Santa met Rudolph zo leuk.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die is leuk! Er is zoveel te zien, het ziet er heel gezellig uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heb je er een mooi huisje van gemaakt, knap hoor!
  groetjes
  Marleen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij is weer heel gaaf Antje, deze kerstcreatie met het leuke huisje. Je hebt er met de grappige Gnoom en alle andere elementjes een mooi geheel van gemaakt!
  Fijne avond.
  GROET, Wilma.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. And when you play three cash, well, you would be 솔카지노 virtually robbing the bank should you gained. Alex Groves writes about casinos for the entertainment team at the Southern California News Group. Alex graduated in 2015 with his bachelor's degree from Cal State Fullerton, the place he majored in print journalism and minored in radio-tv-film. He started his first full-time gig later that yr as a breaking information reporter for The Press-Enterprise but has also written tales on arts applications at native high colleges, dining and events. A craft beer fanatic, Alex likes to deliver again an IPA as a memento from every new place he travels.

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je hier een reactie achterlaat! Alle reacties lees ik met veel plezier. Ook tips en trucs zijn van harte welkom.