19 september 2022

Vrolijke noot

 Hallo bloggers,

Dank jullie wel voor alle leuke reacties op mijn voorgaande kaart(en). Ik lees alle reacties altijd met heel veel plezier.

Vandaag post ik een verjaardagskaart voor iemand met een verstandelijke beperking. Ik probeer altijd een kaart te maken die aansluit op zijn ontwikkeling. Hij krijgt sinds kort, zoals hij dat noemt, "klerengeld". Hij is heel trots op zichzelf omdat hij de namen Adidas en Nike al kan lezen. De basis van de kaart is gemaakt met twee DDBD mallen.

HELLO
Het orkest met de muziekgnomen speelt "Lang zal hij leven" voor de jarige.

De saxofoongnoom en gitaargnoom spelen een vrolijke noot.

Aan de bovenzijde van de kaart heb ik een ruimte opengelaten voor de kado-envelop.

De kado-envelop met een bijdrage "klerengeld" is gemaakt met de giftcardmal van DDBD. Uiteraard staat ook hier een Gnoom een riedeltje te spelen op zijn contrabas.

Om de kaart te laten staan heb ik de basismal nogmaals op craftkarton getekend en vastgeplakt tot ongeveer de helft van de kaart. Om uitglijden te voorkomen heb ik er aan de onderkant een 'bruggetje' tussen geplakt. De achterkant is ook nog versierd en een verjaardagswens mag natuurlijk niet ontbreken.


Alle randen van het craftpapier en dp heb ik eerst bewerkt met een distresser en daarna beïnkt met Distress ink - vintage photo-.
 
Nog een fijne dag, Antje

Gebruikte materialen:

 • Marianne Design: PB7033 Eline's Folklore, PK9075 Songbook, LR0625 Van harte, CR1486 Slinger met lampjes
 • Dutch Doobadoo: 470.713.198 Flower Petals, 470.713.051 Giftcard, 470.784.056 Hello
 • Bella Lulu: Music 3000/0096
 • Joy!crafts: 6002/1167 Fun with music, 6002/1348 Muzieknoot/lovely guitar
 • Card Deco: CDE CD0045 Hoera Jarig
 • Tim Holtz: Distress Ink - vintage photo - 

6 opmerkingen:

 1. Wát een supergave kaart heb je gemaakt voor deze speciale jarige, Antje! Heel erg mooi gedaan, ook met de sportmerken die al gelezen kunnen worden! Een superkaart!!
  Fijne avond.
  GROET, Wilma.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat leuk zeg! En dat je dan juiste deze namen verwerkt op de kaart, goed bedacht.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooo wat zal hij blij en trots zijn met deze mooie creatie Antje, zo leuk hoe je herkenbare dingen voor hem erop verwerkt hebt.
  Leuk geldflopje ook xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Thanks for sharing the blog so well and I hope you have something new for me to study.

  កាស៊ីណូបាញ់ត្រីតាមអនឡាញ

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Losing money is rarely enjoyable, and it’s even less so whenever you skipped the magic show simply to look at your money disappear right into a machine. According to wizardofodds.com, the easier the game, the more severe|the extra serious} the chances to win. If you don’t need to cope with difficult desk video games, Michael Bluejay of vegasclick.com recommends 원엑스벳 video poker as a great various if you’re keen to study the correct strategy. Derk Boss, a licensed Nevada non-public investigator and casino safety surveillance skilled, agrees. “That’s a sport the place there are strategies you can to|you probably can} examine,” he tells Fox News. “It doesn’t assure you’re going to win, nevertheless it gives you a a lot better likelihood.

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je hier een reactie achterlaat! Alle reacties lees ik met veel plezier. Ook tips en trucs zijn van harte welkom.