29 september 2022

52 Weeks To Christmas - Week 39

Hallo bloggers, 

 Het is week 39 en tijd voor onze wekelijkse kerstkaart bij 52 WTC .

Dank jullie wel voor de leuke reacties die ik op mijn kaarten mag ontvangen. Ik lees deze telkens weer met heel veel plezier.

Soms probeer ik een CAS kaart te maken, maar dat vind ik nu juist zo moeilijk. Wanneer is de kaart dan klaar? Er is altijd weer iets waardoor de kaart volgens mij nog net niet is zoals ik dat graag zie. Daarom heb ik veel bewondering voor kaartenmaaksters die wel CAS kaarten kunnen maken.

Ik verzamel al jaren en jaren mallen, vooral mallen van Marianne Design en Noor!design. Door de jaren heen komen er ook mallen bij van de Action, Alie, Amy design en ga zo maar door. Helaas kan ik geen afscheid nemen van mijn oude mallen en daarom zijn het er best veel geworden. De kerstmallen heb ik bij elkaar in ordners opgeborgen. Nu heb ik overzicht en kan deze gelijk pakken als ik ze nodig heb en dat is wel zo fijn.

Maar nu naar de kerstkaart voor week 39. Santa en Rudolf (Dasher) zitten gezellig naast elkaar te genieten van het uitzicht over het dal en kijken naar de heldere ster die aan de hemel staat. Achter de ramen van de knusse huisjes brandt gezellige licht.

Het tafereeltje heb ik gemaakt op de stolp van MD. De stolp heb ik twee keer uitgeknipt en op elkaar geplakt. Op de binnenzijde heb ik de kerstwens in de vorm van de stolp geknipt, opgeplakt en afgewerkt met nog wat boompjes en foamball clay.

En de achterkant... ook in stijl.

 
Deze week zijn we razend druk met schilderen en behangen, maar ondanks dat ga ik wel proberen om vandaag een blogrondje te maken. 
 
Groetjes Antje
Gebruikte materialen:
  • Marianne Design: PS8074 Craft Stencil-Stolp by Marleen, CS0979 Stempel Fijne Kerst, LR0735 Tiny's Forest Horizon, LR0736 Tiny's Pines, LR0777 Tiny's Snowy Village, LR0778 Tiny's Snowy Signpost & fence
  • Noor!design: 6002/1585 Mon Ami - Dasher -, 6002/1586 Mon Ami - Santa -
  • Craft Sensations: DP The sky is the limit

27 opmerkingen:

Freubelmina zei

Wat een TE schattig tafereeltje op je mooie kerstkaart Antje, ongelooflijk zoals jij steeds weer iets nieuws weer te bedenken xx

Elle-Jeanne zei

Prachtige kerstkaart Antje.
Leuk tafereeltje.
Groetjes Elle-Jeanne

Caroline Cards zei

Een sfeervolle kaart met gezellig tafereeltje.
Succes met klussen!
Groetjes, Caroline

Creaellenknutselsite zei

wat een mooi kaartje met het leuke tafereeltje en leuke details, wat leuk om te lezen over je CAS verhaal ik vind het juist moeilijk om heel veel details te gebruiken dan wordt het me te druk op de kaart, ik gebruik juist zo min mogelijk
groetjes ellen

Annemarie en Merit zei

WOW wat een geweldig gave kaart, zo leuk dat tafereeltje met kerstman en rendier.
en dan ook de achterkant zo mooi gemaakt...deze kaart dient om de dag omgedraaid te worden.
Succes met behangen en verven , lekker als het weer opknapt.
Fijn dat je er vandaag weer bij bent.
Lieve groetjes Annemarie en Merit DT52WTC

Jantine zei

Wat een schitterend tafereel heb je er weer van gemaakt, Antje. En dat je dan geen CAS kaarten kunt maken, jij hebt duidelijk een ander talent! (en ik kan het allebei niet, hihi, CAS vind ik lastig, maar zo mooi met zoveel details ook...)
Handig dat je je malletjes in een ordner hebt. Ik zoek nog steeds naar de handigste manier om ze op te bergen...en de verzameling is onderhand ook aardig groot. Ik vind het ook heel lastig om oudere mallen en stempels weg te doen...tja.
Gezellig dat je weer meedoet met 52WTC!
Groetjes
Jantine DT 52WTC

De Hobbykamer van Petra zei

Wat een prachtige kaart en mooi gedecoreerd. Zelfs aan de binnenkant en achterkant. Die gaat vast naar een speciaal iemand. Zo mooi.


Lieve groet, Petra

Marleen zei

Hé wat heb je dit mooi gemaakt!
groetjes
Marleen

Wilma zei

Schitterend Antje, wat je weer laat zien hier! Heel erg mooi gedaan. Gelukkig kun je geen afscheid nemen van je oude mallen! Dan kunnen we nog veel moois verwachten...🙂 En veel succes met het klussen.
Mooie dag gewenst.
GROET, Wilma

Anoniem zei

Een heel herkenbaar verhaal over de CASkaarten maken. Ok ben saar pok niet goed in, komt steeds,meer bij en dan is het zeker geen cas meer! Haha! En ook ik heb al heel wat stansen en kan daar zeker geen afstand van doen. Ik heb ze in bakken met platen waar je ze op kan kleven ook heel overzichtelijk hoor. Je kaartje is weer top zo schattig dat tafereeltje en dan alles he ook de binnenkant en de achterkant. Super hoor! Gezellig dat je weer meedoet met 52WTC. Groetjes Marijke

Trudy zei

Weer een super gave en leuke kaart!
Succes met klussen!
Groetjes Trudy

Trijntje zei

Wat een prachtige kaart. Mooi tafereeltje in de stolp.. Je maakt er altijd veel werk van. Voor achter ... Succes net behangen en schilderen. Groeten Trijntje

Diny zei

Prachtige kaart met een leuk tafereeltje erop Antje!
En knap hoe jij ook altijd de binnenkant weer zo mooi bewerkt.
Ik vind het juist altijd moeilijk om veel op mijn kaart te doen maar jou lukt dat geweldig!
Groetjes en succes met het verven en behangen deze week,
Diny

Scraptastisch zei

Dit is zo'n enig stel samen, Rudolph met de kerstman. En wat heb je er een prachtige stolp van gemaakt Antje! Succes met alle werkzaamheden en het frist altijd heerlijk op van een behangetje en verfje!
xx Gerie

bolletjelucky.blogspot.com zei

Ooooh wat is dit weer moooi. Zowel de voorkant, binnenkant als achterkant heb je met veel oog voor detail gemaakt Antje. Schitterend zoals je die stolp-vorm aangekleed hebt. Ik kan ook geen afstand doen van oudere mallen en heb ze allemaal nog en vaak gebruik ik ze toch nog.
Gezellig je weer te zien bij 52 WTC en nog succes met klussen.
Lieve groetjes Miranda dt 52 WTC

Gina zei

Wat een superleuke kerstklok ! Heel mooi aangekleed en Rudolf en de kerstman zijn een superleuk duo. Groetjes, Gina

Anita van Deur zei

Hij is weer super gaaf je kerst kaart, mooi tafereel Antje!

Ans Gilbert zei

Supermooie stolp kerstkaart heb je gemaakt, leuk tafereeltje, ze zitten daar echt te genieten.
Ik heb mijn kerst stansen ook in aparte mappen zitten, dan hoef ik niet zo lang te zoeken,
Groetjes,
Ansx

Angélique zei

Wat een mooie sfeervolle kaart, die twee zitten daar zo lekker rustig. Ook de binnenkant en achterkant zijn mooi afgewerkt.

Wies zei

Wat een ontzettend leuk tafereel op de stolpkaart. Santa met zijn arm gemoedelijk om het rendier heen. Ook de binnen-en achterkant heb je mooi in dezelfde stijl gemaakt.
Groetjes, Wies

Caroline zei

Wat een gezellig tafereeltje!
Groetjes Caroline

GerJanne zei

Sjonge Antje. Razend druk zijn met klussen en dan nog zo'n mooi kaartje, wat bijna 3 kaarten zijn, gemaakt. Ik vind hem helemaal gaaf! Zoveel te zien, vooral op de voorkant.. Succes met bahnegen en schilderen.

Nancy zei

Hey Antje,

Wat een mooie kaart maakte je alweer! Maar we zijn niet anders van jou gewend hé! Jij maakt altijd zo'n kunstwerkjes...
Veel succes met schilderen en behangen! Dankjewel voor jouw lieve reactie op mijn verhaal gisteren...

Liefs,
Nancy

Eri zei

Wow, wat een schitterend tafereeltje heb je er weer van gemaakt Antje, het zijn er drie in één geworden! Zo leuk om naar te kijken! Veel succes met het verven en behangen! En bedankt voor je berichtje, het gaat langzaam aan alweer wat beter!
Groetjes, Eri

marian zei

Wat een beauty van een kerstkaart heb je weer gemaakt. Wat de hoeveelheid mallen betreft zitten we in hetzelfde schuitje. Ik spaar ze ook al jaren en kan ook niets wegdoen. Af en toe denk ik aan mijn kinderen die dat straks moeten opruimen allemaal mocht het zover komen dat ik dat niet meer kan. Maar ja voorlopig nog maar niet aan denken.
Jouw kaartje is in ieder geval geweldig mooi.
Groetjes van Marian.

Marjolein zei

Wat een mooie stolpkaart Antje! Ik bedenk me dat ik die ook heb liggen en er al heel lang niets mee gedaan heb. Ook zo mooi hoe je de achterkant hebt bewerkt, heel netjes. Groeten Marjolein

Epie zei

WWAUWW...leuke kaart en n mooi modelletje en tafereeltje
Ja hier ook genoeg stanzen en mallen , bewaar alles tot nu toe
Groetjes Epie DT52WTC