30 juli 2022

Zoë is geboren

 Hallo bloggers,

Deze felicitatiekaart met de geboorte van Zoë maakte ik met de koala beertjes van Bella Lulu en de letters van DDBD. De bannertjes en de kaart heb ik versierd met gele paperclips van MD en gele plakhartjes. Op het knipvel staan ook nog leuke kleine babyaccessoires. De randen van het dp zijn met distress inkt bewerkt.

Op de binnenkant heb ik een mooi groot vierkant versierd met nog een paar koala beertjes en een lieve tekst. Hier is genoeg plaats voor een persoonlijke felicitatiewens voor de ouders en "grote" zus.

De puntjes op de letter E zijn gemaakt met twee pareltjes en met stickercijfers en letters maakte ik banners met de datum, het geboortegewicht en het tijdstip van de geboorte van Zoë.

Eindelijk mocht ik lekker veel gele hartjes opplakken. Normaal plak ik niet snel hartjes op een kaart, maar het geboortekaartje bevat ook harten en zo'n kleintje steelt toch je hart?

Groetjes Antje
Gebruikte materialen:
  • Bella Lulu: knipvel Baby koala 3000/0116
  • Memento Dye Ink: Lulu Lavender
  • Distress ink Westhered wood
  • Dutch Doobadoo: 470.784.106 Letters
  • Noor! Design: 6011/0548 Vintage Roses
  • Marianne Design: CR1589 Paperclips, CR0889 Tekststempel

10 opmerkingen:

carla zei

Wat een prachtige geboortekaart voor Zoë.
Alles is aanwezig echt knap gemaakt.
Groetjes,
Carla

Hermien zei

O, Antje wat een prachtig kaartje dat zal met veel oh's en ah's ontvangen worden.

Groetjes Hermien

Angélique zei

Prachtig Antje, daar heb je veel liefde in gestopt. Mooie papiertjes en lieve plaatjes.

Anita van Deur zei

Prachtig en super lief kaartje!!

tine zei

hallo, wat is dat een lief kaartje om te krijgen

groetjes
Tine

Wilma zei

Wat een prachtige kaart weer Antje, met zoveel mooie details! Zoals gewoonlijk heb je de binnenkant ook weer erg mooi gemaakt! Er is weer veel op te zien en leuk om er persoonlijke dingen op te verwerken!
Goed weekend gewenst.
GROET, Wilma

Marijke zei

Wat een mooi geboortekaartje! Zo leuk die kleine gele hartjes, dat hoort er wel een beetje bij, bij zo'n klein baby'tje. Mooi gemaakt en ook de binnenkant weer mooi erbij. Vind ik ook altijd leuk om te doen. Weer veel op te zien op je kaart. Groetjes Marijke.

Freubelmina zei

Wat een ontzettend mooie en schattige kaart voor de kleine Zoë xx

GerJanne zei

Wat een superlief en zoete kaart en zo mooi met die grote letters!

Angelique zei

Echt een prachtig geboortekaartje, mooi de grote letters en de lieve plaatjes. Mooie schuifkerstkaart met het beertje, handig dat je daar een mal voor had. Wat zijn die papegaaiduikers mooi, zo te lezen hebben jullie genoten van de vakantie.
Ik geniet zeker van het samen knutselen met mijn moeder, jammer dat jij dat niet meer kan maar koester de mooie momenten.
lieve groetjes Angelique