15 juli 2022

Girlz Creative Crafts - Challenge 27

 Hallo bloggers,

Het is 15 juli en dan gaat de nieuwe challenge bij Girlz Creative Crafts van start. Het thema van Challenge 27 is: Strandkaart.

 Voor mijn voorbeeldkaart heb ik het model met de kolommen nog een keer gebruikt. Nu geen drie, maar twee kolommen. Ik ben dol op het thema Strand. Voor mijn kaart heb ik designpapier van Noor! design, mallen van Marianne Design en plaatjes van Bella Lulu gebruikt. Het is een mix van materialen geworden.

Op het mica tussen de kolommen ligt de steiger met daarop een bos touw en een meeuw. Tegen de voorste kolommen staat een duinhek met tussen de spijlen een paar visgraten.

 Achter de lens van de verrekijker heb ik een golf en mica geplakt en tussen het mica en de lens de vuurtoren. Inmiddels heeft een meeuw de landing ingezet.  

Dit is een foto die ik van bovenaf maakte. Hier zie je goed hoe het tafereeltje is opgebouwd. Tegen de achterwand zie je een visnet en in de golf staat een stoere zeemeeuw.

De overgebleven stansen en een plaatje heb ik verwerkt op de achterkant van de kaart. Op de schatkaart heb ik een verjaardagswens voor mijn broer geschreven.

De verjaardagswens heb ik weggelakt.

Challenge 27 loopt van 15 juli tot 14 augustus. Doen jullie gezellig mee?

Klik hier om door te gaan naar de site van GCC.

Groetjes Antje

 Gebruikte materialen:

 • Marianne Design: LR0597 Steiger, LR0419 Schatkaart, CR1441 Duinhek, CR1406 Koraal, CR1409 Visnet, CR1410 Vuurtoren, CR1511 Verrekijker.
 • Noor! Design: 6002/1457 Little Happiness - Fish -, 6002/1443 - Seaguls -, 6011/0644 designpapier Nautical Traveler
 • Bella Lulu: 3000/0051 Zeemeeuwen

5 opmerkingen:

 1. Oh, wauw, wat is die gaaf, je blijft er naar kijken en vanalles ontdekken! Super gedaan, Antje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie en fleurige kaart! Zulke mooie details. Een heel fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat een prachtige kaart heb je gemaakt. Zoveel te zien en de kleinste details zijn zo mooi gemaakt. Ik ga kijken of ik mee kan doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. SUPER kaart Antje ......
  Groetjes Epie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super, wat een gave strandkaart heb je gemaakt.
  Er is zoveel leuks op te zien.
  Fijne dag,
  Hetty

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je hier een reactie achterlaat! Alle reacties lees ik met veel plezier. Ook tips en trucs zijn van harte welkom.