07 mei 2020

Meisjes van 13

Hallo hobbymaatjes,

Met het stoere Streetwear designpapier heb ik een mini album gemaakt voor onze oudste kleindochter. Eigenlijk wilde ik een kaart maken, maar van lieverlee is het een mini album geworden vol met pagina's, leuke Streetwear stansen en tags en heel veel stempels. Per slot wordt ze maar één keer 13.


Aan de binnenkant van het kleine ticket heb ik twee pasfoto's geplakt. Een babyfoto en een recente schoolfoto. Op het grote blad komt nog een foto van haar op skates. In de pocket zijn drie labels gestoken. Op en langs de randen zijn Streetwear rafelrandjes en tags verwerkt.


Meisjes van 13 ... wie kent dit liedje van Paul van Vliet niet.
Zo toepasselijk dat ik het ook verwerkt heb in een groot label.


Op de achterpagina heb ik voor het eerst met structuurpasta gewerkt. Wat is dat leuk spul. Wel goed opletten dat je het niet te dik verwerkt, anders komt het onder de mal of mask. Ook de blauwe sneakers heb ik ermee bewerkt. Het is nu net of er echte veters in de sneakers zitten.Tot slot heb ik boven en opzij van de achterpagina een pocket gemaakt. Van de labels uit het designpapier heb ik weer nieuwe pockets gemaakt en een label met een kadobon erin.

 Op de linker pocket heb ik een label vastgemaakt met een kleurige brad. Rechts zie je de pocket met de kadobon.

Nog een fijne dag en let goed op elkaar,
Antje
Gebruikte materialen:
  • Dutch Doobadoo Cart Art Tickets 470.713.749, Mask stencil Metall 470.715.015
  • Noor! design: 6011/0645 Scr@p designpapier Streetwear
  • Joy!crafts: Streetwear 6002/1496 -Sneakers-, 6002/1497 -Circle-, 6002/1498 -Border-, 6410/0529 Streetwear -stempels-, 6002/1175 Labels & Tags,
  • Hempcord, memento inkt ME-301 Rhubarb Stalk, ME-608 Paris DuskGeen opmerkingen:

Een reactie posten

Fijn dat je hier een reactie achterlaat! Alle reacties lees ik met veel plezier. Ook tips en trucs zijn van harte welkom.