17 mei 2020

Bloghop felicitatie in een horlogedoosje

Hallo allemaal,
Vandaag weer een leuke workshop online, felicitatie in een horlogedoosje naar een ontwerp van Corry. Het is niet moeilijk te maken, maar oh zo leuk. Voor dit project heb ik het stoere Noor! designpapier en de labelvellen Men's World gebruikt. Met een stuk touw en twee labels sluit je het doosje. Op het deksel heb ik een industriële rand geplakt. De industriële rand is bewerkt met Cadence metallic acrylverf antiek zilver en antiek koper.

 
  De letters heb ik op donkerbruin cardstock overgetrokken van het Mask Art Alphabet en uitgeknipt. Op de kaart heb ik diverse onderdelen uit het labelvel verwerkt. Alle randen zijn gedistressed en met inkt Vintage Photo bewerkt.

  
Over de kaart heb ik met verdunde Cadence gespetterd. Ook heb ik een deco hoek bewerkt met antiek zilver en op een vierkantje geplakt. De Cadence verf droogt snel op en heeft een prachtige metallic glans. Het is echt een feest om naar te kijken, zo mooi.

  
Zowel op de deksel als onder het doosje heb ik een industriële rand verwerkt. De raderen heb ik ook verwerkt op de twee labels.


Even nog mijn sneak van mijn kaart waarop de raderen en spetters goed te zien zijn.


Hopelijk hebben jullie weer wat inspiratie opgedaan. Dank je wel voor het langskomen.

Nog een fijne dag en let goed op elkaar,
Antje

Gebruikte materialen:
 • Online workshop Felicitatie in Horlogedoosje: Box008
 • Noor! design: 6011/0425 en 6011/0575 Men's World
 • Joy 6002/1473 Industrial Hoek, 6002/1474 Industrial Rand, 6002/1029 Deco hoek, 
 • Cadence: 104 Antique Copper, 113 Antique Silver
 • Nuvo: Crystal drops - bright gold -
 •  DDBD: 470.715.620 Alphabet

4 opmerkingen:

 1. wat een mooi doosje stoer kleuren heb je gebruikt, leuk hoe je het helemaal kan uitvouwen
  groetjes ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Antje, heel mooi doosje! Mag ik vragen hoe je de letters van DDBD heb gemaakt?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Vckske,
   Onderaan de pagina bij 'gebruikte materialen' heb ik een foto van de Dutch Mask Art Letters geplaatst. Zoals je ziet zijn het letters van het alfabet in diverse maten. Hoofdletters en kleine letters. De letters heb ik overgetrokken en uitgeknipt. Soms moet je even goed kijken om de juiste vorm te krijgen.

   Verwijderen

Fijn dat je hier een reactie achterlaat! Alle reacties lees ik met veel plezier. Ook tips en trucs zijn van harte welkom.