12 november 2023

Felicitaties

 Hallo bloggers,

Voor mijn zus haar 63e verjaardag maakte ik deze verjaardagskaart. Zoals jullie eerder hebben gezien gebruikte ik dit model al voor mijn kerstkaarten. Ook ik probeer zoveel mogelijk mijn oude papier op te gebruiken en dit is een perfect model om die-cuts op te verwerken. De ruiten van het raam heb ik uitgesneden en daarna heb ik het raam met foamtape verhoogd op een plaatje met een bloembak geplakt. Het raam met luiken heb ik weer verhoogd op de binnenkant geplakt en versierd met een randje bloemen. Jammer genoeg is niet goed op de foto te zien dat het raam eruit springt.

Natuurlijk heb ik eerst alle die-cuts uitgeknipt. Een heel klusje, maar wel erg leuk! Hier zie je hoe de kaart verder is opgebouwd met die-cuts.

 

Ook de achterkant is niet vergeten. In het label met de vlinders heb ik onze verjaardagswens geschreven,
 
Groetjes Antje
Gebruikte materialen:
 • Noor!design: Country Garden 6011/0421 en 6011/0643
 • Model kaart: Sylvia Sharp
 • YoyTube: filmpje Castella294

10 opmerkingen:

 1. Wat een werk maar je mag trots zijn op het resultaat Antje, prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow wat een prachtige kaart voor je jarige zus.
  Mooi gemaakt.
  Groetjes Elle-Jeanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met je jaren ge zus én deze beeldige kaart, wat zal ze glunderen! Knap hoe mooi jij diecuts verwerkt, ik kan daar zelden mee uit de voeten dus sla al die blocs voortaan maar over en knippen wil al helemaal niet meer goed lukken.
  XxIrene

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een prachtige kaart waar je een hele tijd zoet mee bent geweest, wat een werk. Maar een geweldig resultaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind hem geweldig !!!!!
  groeten Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja, dit is kaarten maken hè! Ook al gebruik je van dit soort mooie diecuts plaatjes moet er ook iets van jezelf inzitten vind ik! Het is een prachtig model kaart en ik zie zeker wel dat het raam eruit springt! Prachtige kaart voor je zus en jij ook nog van harte gefeliciteerd met haar verjaardag Antje!
  xx Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow....wat heb je een schitterende kaart voor je zus gemaakt Antje!
  Je hebt een mooi model en gaaf papier gebruikt.
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het zal zeker een heel werkje zijn geweest, maar het resultaat is wel heel mooi.

  Groetjes Hermien

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het is een super model vind ik! Ik heb hem opgeslagen. Je kunt er veel op kwijt en dan raak je ook wat door het papier heen... Je zus zal hem vast helemaal geweldig vinden!

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je hier een reactie achterlaat! Alle reacties lees ik met veel plezier. Ook tips en trucs zijn van harte welkom.