15 juli 2023

Girlz Creative Crafts - Challenge 39

Hallo bloggers,

Het is 15 juli en dan gaat de nieuwe challenge bij Girlz Creative Crafts van start. Het thema van Challenge 39 is: strand, zee, maritiem
 
 De mal van een schelp is de basis van mijn voorbeeldkaart. De mal heb ik net iets over de vouwrand van het designpapier gelegd en zo uitgestanst en geëmbost. De bovenste schelp heb ik dubbelgevouwen en daar weer een enkele schelp tegenaan geplakt. Nu is het een easelkaart met schelp als ondergrond en een schelp als schudvenster. De echte schelpjes op de steiger houden de easel op zijn plaats.
 
 
De blisterschelp heb ik deze keer eerst opgebouwd met een mooi plaatje en schudmateriaal. Daarna heb ik de blister gesloten en op de kaart geplakt. Normaal stans ik een gat in de kaart en plak de blister erachter. Deze manier is een stuk makkelijker en werkt sneller.
Hier zie je goed het schudmateriaal zoals de zeesterretjes en schelpjes.
 
 
En dichtgevouwen ziet de kaart er zo uit. Klaar voor verzending...
 

Challenge 39 is voorlopig de laatste challenge en loopt van 15 juli tot 14 augustus. Doen jullie nog een laatste keer gezellig mee? 

Helaas wordt het Girlz Creative Challengeblog tijdelijk op on hold gezet. De reden hiervoor kun je lezen op het blog. Klik hier om door te gaan naar de site van GCC.

Groetjes Antje

 Gebruikte materialen:
 • Marianne Design: CR1411 Schelp, CR1441 Duinhek, CR1409 Visnet, CR0808 Vuurtoren, LR0809 Duinen, LR0808 Vuurtoren, LR0597 Steiger, LR0595 MeeuwenPB7052 Eline's Oceaan, KJ1713 Stempels Zomer, MB0210 Matties plaatjes
 • Studio Light: SL-ES-CD521 Schelp, SL-ES-Blis13 Blister schelp
 • Nellie Snellen: ENDTO11 Transparant Enamel dots
 • Noor!Design: 6011/0644 Nautical Traveler

5 opmerkingen:

 1. Wat een schitterende kaart Antje....super leuk gedaan!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jeetje, wat een supergave kaart Antje! Je hebt er echt iets heel bijzonders van gemaakt. Er is zoveel te zien, de echte schelpjes zijn de kers op de taart.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Antje, dit is echt een kunstwerkje! Prachtig gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige schudkaart!
  Groetjes Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie kaart heb je gemaakt.
  Er is zoveel moois op te zien.
  Fijne dag,
  Hetty

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je hier een reactie achterlaat! Alle reacties lees ik met veel plezier. Ook tips en trucs zijn van harte welkom.