02 maart 2023

52 Weeks To Christmas - Week 9

 

Hallo bloggers,

 Het is week 9 en tijd voor onze wekelijkse kerstkaart bij 52 WTC.
 
Allemaal heel hartelijk bedankt voor jullie medeleven. Helaas zijn het geen gelukkige omstandigheden, maar de door mij zo geliefde persoon wil niet dat ik er hier op mijn blog over schrijf en dat respecteer ik natuurlijk. Maar zoals ik al schreef; jullie medeleven is hartverwarmend!

Zoals beloofd hier mijn tweede labelkaart in de serie van zes.
 
Snoesje staat in een halve cirkel met hulsttakjes, blaadjes en besjes. Zij houdt een doosje met daarop een hulsttakje in haar hand.
 

Over de kerstwens heb ik de andere helft van de kersttakjes geplakt. De kerstkrans heb ik twee keer uitgestanst. Eén keer uit zachtgeel cardstock en uit groen glitterpapier. De groene blaadjes heb ik afgeknipt en op de zachtgele blaadjes geplakt. De besjes zijn gele strass-steentjes.
 
Groetjes Antje
Gebruikte materialen:
  • Marianne Design: 3DHM0017 Kerstsnoesjes, CR1387 Kerstkrans, Paper Block PK9087 Christmas Wishes, CR1576 Slimline Tags
  • Tonic Studios: Mini moments Tall Merry Christmas

22 opmerkingen:

Bernadet zei

Wat een leukerd Antje!
Mooie kleurtjes heb je gebruikt.

Elle-Jeanne zei

Leuke kerstkaart met het snoesje Antje.
Groetjes Elle-Jeanne

Caroline zei

Heel leuk gemaakt met het snoesje!
En ik wens je veel sterkte!
Groetjes Caroline

Caroline Cards zei

Een mooi label met mooie achterkant. Die Snoesjes blijven leuk om te gebruiken. Het label van vorige week had ik gemist, dus heb ik nog even teruggekeken op je blog. Ook dat is een hele mooie. Fijn dat je vooruit kunt plannen.
Groetjes, Caroline

Creaellenknutselsite zei

wat een mooi label met de snoesjes erop leuk de gele kleurtjes en leuke details
groetjes ellen

Anita van Deur zei

Wauw wat een mooie kleur combi prachtig, en je snoesje staat en mooi op.

Kaartenkraam zei

Prachtige labelkaart, heel mooi die halve hulst cirkel!
Sterkte met alles!

groetjes van Ank

De Hobbykamer van Petra zei

Mooie label.
Sterkte.

Lieve groet, Petra

Diny zei

Wat ontzettend leuk gedaan Antje!
Groetjes en heel veel sterkte,
Diny

Trijntje zei

Dit snoezige label is ook erg leuk. Heel veel sterkte. Groeten Trijntje

Marijke zei

Ook dit label een leukerd Antje! Mooi gemaakt en gezellig dat je weer meedoet met 52WTC. Groetjes Marijke

Wilma zei

Deze is ook erg mooi Antje, maar 'n snoesje maakt de kaart nogal snel heel leuk!
Sterkte met de dingen die je bezig houden.
GROET, Wilma.

Angélique zei

Wat een mooie, lieve kerstlabelkaart, heel mooi gemaakt, het straalt warmte uit door de mooie kleur geel.
Heel veel sterkte met de nare omstandigheden.

Jantine zei

Deze is ook weer heel leuk, Antje! Mooie kersttakjes.
Sterkte voor jullie!
Fijn dat je meedoet aan 52WTC deze week.
Groetjes
Jantine DT 52WTC

Marjan zei

Deze is ook erg mooi, Antje, leuk zo'n serie!
Sterkte met wat er speelt.

Hetty P. zei

Mooie labelkaart heb je gemaakt met de Snoesjes.
Ik wil jullie veel sterkte wensen de komende tijd.
Groetjes Hetty

marian zei

Ook deze labelkaart is weer super mooi, met die leuke Snoes.
Groetjes van Marian.

joke zei

Wat een mooi label en leuk deze snoesjes weer op een kaart te zien.
Groetjes Joke

Josje zei

Wat een leuke kaart Antje
Groetjes Josje

Colien zei

Mooi kerstlabel!
Sterkte...
grtz Colien [52WTC]

Freubelmina zei

Ook dit schattige snoesje heb je weer een prachtig plekje gegeven Antje.
Ooo helaas toch niet zo’n leuke omstandigheden…sterkte en een dikke knuffel van mij xx

Conley Tiffany zei

Ik zag opmerkingen van mensen die hun lening al van meneer Pedro hadden gekregen en ik besloot om onder hun aanbevelingen een aanvraag in te dienen. Slechts 5 dagen later bevestigde ik mijn lening op mijn bankrekening, een totaalbedrag van $ 850.000,00 waar ik om vroeg. Dit is echt geweldig nieuws en ik adviseer iedereen die een echte leningverstrekker nodig heeft om via hun e-mail een aanvraag in te dienen: pedroloanss@gmail.com. Ik ben nu blij dat ik de lening heb gekregen waar ik om vroeg.